رسپی ته چین بال مرغ زعفرانی اردبیلی

  • نویسنده موضوع angel
  • تاریخ شروع
angel

angel

کاربر نمونه
Ms
تاریخ ثبت‌نام
12/10/22
نوشته‌ها
954
پسندها
3,478
امتیازها
93
مدال ها
5
جنسیت
خانم👩
🍽مواد لازم:

بال مرغ 2 یا 3عدد برای هر نفر

برنج آبکش شده به مقدار لازم

نمک+فلفل به ذائقه

زعفرون دمکرده ۱قاشق غذاخوری

کره مقداری

روغن مایع ۲تا۳قاشق غذاخوری

آبلیمو ۲قاشق غذاخوری


🍽طرز تهیه:

بالها رو با زعفرون دمکرده+پیاز خلال شده+فلفل مخلوط میکنیم بعد در یخچال قرار میدیم تا ۱شب بمونه بعد از یک شب ازیخچال درمیاریم آبلیمو+نمک رو بهش اضافه میکنیم و دوباره به مدت ۱ساعت اجازه میدیم بالها در این مخلوط بمونه تا خوب مزه دار بشه

کف قابلمه موردنظرمونو مقداری روغن مایع میریزیم بعد میذاریم روی حرارت تا گرم بشه حالا بالها رو کف قابلمه میچینیم(میتونیم کنار هم بچینیم و یا اینکه با کمی فاصله اینکارو انجام بدیم مقداری از برنج ابکش شده رو با زعفرون دمکرده مخلوط میکنیم حالا برنج زعفرونی رو روی بالها میریزیم و کمی با قاشق فشار میدیم تا منسجم بشه مابقی برنج رو میریزیم و بعد چند تکه کره روی برنج قرار میدیم حالا در قابلمه رو میذاریم و روی حرارت متوسط قرار میدیم تا بخار کنه بعد حرارت رو کم میکنیم تا بالها خوب بپزه و طلایی بشه و برنجمون هم دم بکشه حدود یک تا یکساعت و نیم زمان میبره.




Screenshot2023 01 24104440
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
به 😍
 

موضوعات مشابه

فرشتهm71
2
پاسخ‌ها
18
بازدیدها
166
اعتصامی
اعتصامی
سویل
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
298
سویل
سویل
تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
779
تابان
تابان
بالا