angel
کاربر نمونه
Ms- تاریخ ثبتنام
- 12/10/22
- نوشتهها
- 954
- پسندها
- 3,478
- امتیازها
- 93
- مدال ها
- 5
- جنسیت
- خانم👩
🍽مواد لازم:
بال مرغ 2 یا 3عدد برای هر نفر
برنج آبکش شده به مقدار لازم
نمک+فلفل به ذائقه
زعفرون دمکرده ۱قاشق غذاخوری
کره مقداری
روغن مایع ۲تا۳قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲قاشق غذاخوری
🍽طرز تهیه:
بالها رو با زعفرون دمکرده+پیاز خلال شده+فلفل مخلوط میکنیم بعد در یخچال قرار میدیم تا ۱شب بمونه بعد از یک شب ازیخچال درمیاریم آبلیمو+نمک رو بهش اضافه میکنیم و دوباره به مدت ۱ساعت اجازه میدیم بالها در این مخلوط بمونه تا خوب مزه دار بشه
کف قابلمه موردنظرمونو مقداری روغن مایع میریزیم بعد میذاریم روی حرارت تا گرم بشه حالا بالها رو کف قابلمه میچینیم(میتونیم کنار هم بچینیم و یا اینکه با کمی فاصله اینکارو انجام بدیم مقداری از برنج ابکش شده رو با زعفرون دمکرده مخلوط میکنیم حالا برنج زعفرونی رو روی بالها میریزیم و کمی با قاشق فشار میدیم تا منسجم بشه مابقی برنج رو میریزیم و بعد چند تکه کره روی برنج قرار میدیم حالا در قابلمه رو میذاریم و روی حرارت متوسط قرار میدیم تا بخار کنه بعد حرارت رو کم میکنیم تا بالها خوب بپزه و طلایی بشه و برنجمون هم دم بکشه حدود یک تا یکساعت و نیم زمان میبره.
بال مرغ 2 یا 3عدد برای هر نفر
برنج آبکش شده به مقدار لازم
نمک+فلفل به ذائقه
زعفرون دمکرده ۱قاشق غذاخوری
کره مقداری
روغن مایع ۲تا۳قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲قاشق غذاخوری
🍽طرز تهیه:
بالها رو با زعفرون دمکرده+پیاز خلال شده+فلفل مخلوط میکنیم بعد در یخچال قرار میدیم تا ۱شب بمونه بعد از یک شب ازیخچال درمیاریم آبلیمو+نمک رو بهش اضافه میکنیم و دوباره به مدت ۱ساعت اجازه میدیم بالها در این مخلوط بمونه تا خوب مزه دار بشه
کف قابلمه موردنظرمونو مقداری روغن مایع میریزیم بعد میذاریم روی حرارت تا گرم بشه حالا بالها رو کف قابلمه میچینیم(میتونیم کنار هم بچینیم و یا اینکه با کمی فاصله اینکارو انجام بدیم مقداری از برنج ابکش شده رو با زعفرون دمکرده مخلوط میکنیم حالا برنج زعفرونی رو روی بالها میریزیم و کمی با قاشق فشار میدیم تا منسجم بشه مابقی برنج رو میریزیم و بعد چند تکه کره روی برنج قرار میدیم حالا در قابلمه رو میذاریم و روی حرارت متوسط قرار میدیم تا بخار کنه بعد حرارت رو کم میکنیم تا بالها خوب بپزه و طلایی بشه و برنجمون هم دم بکشه حدود یک تا یکساعت و نیم زمان میبره.