رسپی بیسکاتی/شیرینی محبوب ایتالیایی با ماندگاری بالا

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
بیسکاتی یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ ایتالیایی است که بافتی مابین کیک و بیسکوئیت دارد و ماندگاری این شیرینی محبوب بسیار بالاست

مواد لازم بیسکاتی

_ آرد۴۵۰ گرم حدود ۳ و ⅓ لیوان بزرگ
_ بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری سرپر
_ نمک۱ قاشق چایخوری
_ شکر۲۰۰ گرم حدود ۱ لیوان بزرگ
_ تخم مرغ۴ عدد
_ روغن مایع۸۰ گرم حدود نصف لیوان
_ وانیلنصف قاشق چایخوری
_ پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
_ نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
_ رنده پوست پرتقالبه مقدار کافی

طرز تهیه بیسکاتی

مرحله اول
برای تهیه بیسکاتی خوشمزه ابتدا به اندازه ۲ قاشق از آرد را بردارید و بقیه آرد را در ظرفی بریزید بعد بکینگ پودر و نشاسته ذرت و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و سپس ترکیب آرد را ۳ بار الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود.

مرحله دوم
سپس در ظرف دیگری تخم مرغ‌ها را بریزید و با همزن برقی بزنید تا پف کنند و حجم آن‌ها زیاد شود بعد شکر را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و با دور تند همزن برقی به مدت ۳ تا ۴ دقیقه دیگر بزنید تا مخلوط کرم رنگ و کشدار شود.

نکته: هر از گاهی دور ظرف را با لیسک دورگیری کنید، این‌کار باعث می‌شود بوی زهم تخم مرغ از بین برود.

مرحله سوم
بعد از آن وانیل را به مخلوط اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید تا عطر وانیل در مواد آزاد شود و بافتی یکدست تشکیل شود سپس روغن را روی مخلوط بریزید و کمی هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شود و بافت مخلوط یکدست و صاف شود.

مرحله چهارم
حالا یک پرتقال را تمیز بشورید و با رنده ریز پوست نارنجی آن را رنده کنید، توجه کنید که موقع رنده کردن به پوست سفید نرسید چون مواد را تلخ می‌کند، بعد پوست پرتقال رنده شده را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر پرتقال در مواد پخش شود.

مرحله پنجم
سپس ترکیب آرد را کم‌کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و همزمان با لیسک به شکل دورانی و در یک جهت به آرامی هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند و آرد در مخلوط گلوله نشود تا خمیر یکدست و نرمی تشکیل شود.

مرحله ششم
بعد خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یکی از خمیرها ۲ قاشق آرد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و به قسمت دیگر دو قاشق پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و بافت یکدست و صافی تشکیل شود.

نکته: اگر خمیر سفت بود کمی روغن و اگر شل بود کمی آرد به آن اضافه و مخلوط کنید.

مرحله هفتم
سپس هر قسمت از خمیرها را مجددا به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را بین دو نایلون قرار دهید و با کمک وردنه خمیر را باز کنید و بعد کف سینی فر را کمی چرب کنید و لایه‌های خمیر را به شکل یک در میان روی هم قرار دهید.

مرحله هشتم
بعد دوباره با وردنه روی خمیرها بکشید تا خمیرها خوب باز شوند و لایه‌های آن کاملا به هم بچسبند و سپس با چنگال روی خمیرها را سوراخ کنید تا بیش از حد پف نکنند و بعد سینی را داخل فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.

مرحله نهم
سپس دمای فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۲۵ دقیقه اجازه دهید تا کاملا بپزند، دمای فرهای مختلف با هم فرق دارد، دقت کنید که بیسکاتی‌ها بیش از اندازه خشک نشوند، بعد آن‌ها را از فر در بیاورید و بگذارید تا سرد شوند.

مرحله دهم

بعد شیرینی بیسکات را به شکل و اندازه دلخواه خودتان مثلا لوزی شکل برش دهید و در ظرف بچینید و روی بیسکاتی‌ها پودر پسته یا پودر نارگیل بپاشید و با مغز گردو خرد شده، پسته، فندق، خلال بادام و کنجد تزئین کنید و همراه چای یا قهوه سرو کنید.نوش جاان

Biskati
 
بالا