sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,200
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
روش تهیه برغل (بلغور) از منطقه ای به منطقه دیگر متفاوت است، بلغور بسیار مفید است برخی آن را جایگزین برنج می دانند و می توان از آن در تهیه بسیاری از دستور پخت های مختلف مانند کیبه، تبوله، سوپ استفاده کرد. امروز دستور تهیه بلغور لبنانی با گوجه فرنگی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
دو قاشق غذاخوری کره یا مارگارین.
دو قاشق غذاخوری روغن.
یک عدد پیاز رنده شده. یک عدد گوجه فرنگی رنده شده با آب آن. یک عدد فلفل سبز رنده شده. دو پیمانه بلغور. یک قاشق کوچک نمک. نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه. دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی. دو قاشق چایخوری شکر. 4 پیمانه آب مرغ.
طرز تهیه
پیازها را سرخ کنید
کره را با روغن در قابلمه ای روی حرارت متوسط آب کنید، پیازها را حدود 5 دقیقه تفت دهیدگوجه فرنگی و فلفل را اضافه کنید
گوجه فرنگی رنده شده و آب و فلفل آن را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا سبزیجات کمی نرم شوند.
پخت بلغور
بلغور، نمک، فلفل، رب گوجه فرنگی، شکر و آب گوشت را اضافه کرده، هم بزنید تا بجوشد، شعله را کم کنید و به مدت 20 دقیقه در قابلمه را ببندید.
بلغور را با گوجه فرنگی مستقیما در ظرف سرو کنید، روی ظرف را به دلخواه تزیین کنید.
مواد لازم
دو قاشق غذاخوری کره یا مارگارین.
دو قاشق غذاخوری روغن.
یک عدد پیاز رنده شده. یک عدد گوجه فرنگی رنده شده با آب آن. یک عدد فلفل سبز رنده شده. دو پیمانه بلغور. یک قاشق کوچک نمک. نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه. دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی. دو قاشق چایخوری شکر. 4 پیمانه آب مرغ.
طرز تهیه
پیازها را سرخ کنید
کره را با روغن در قابلمه ای روی حرارت متوسط آب کنید، پیازها را حدود 5 دقیقه تفت دهیدگوجه فرنگی و فلفل را اضافه کنید
گوجه فرنگی رنده شده و آب و فلفل آن را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا سبزیجات کمی نرم شوند.
پخت بلغور
بلغور، نمک، فلفل، رب گوجه فرنگی، شکر و آب گوشت را اضافه کرده، هم بزنید تا بجوشد، شعله را کم کنید و به مدت 20 دقیقه در قابلمه را ببندید.
بلغور را با گوجه فرنگی مستقیما در ظرف سرو کنید، روی ظرف را به دلخواه تزیین کنید.