رسپی برغل ببندوره بسیار محبوب و اصیل لبنانی.. 🦋

  • نویسنده موضوع sahar♡
  • تاریخ شروع
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,200
امتیازها
113
مدال ها
18
روش تهیه برغل (بلغور) از منطقه ای به منطقه دیگر متفاوت است، بلغور بسیار مفید است برخی آن را جایگزین برنج می دانند و می توان از آن در تهیه بسیاری از دستور پخت های مختلف مانند کیبه، تبوله، سوپ استفاده کرد. امروز دستور تهیه بلغور لبنانی با گوجه فرنگی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
دو قاشق غذاخوری کره یا مارگارین.
دو قاشق غذاخوری روغن.
یک عدد پیاز رنده شده. یک عدد گوجه فرنگی رنده شده با آب آن. یک عدد فلفل سبز رنده شده. دو پیمانه بلغور. یک قاشق کوچک نمک. نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه. دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی. دو قاشق چایخوری شکر. 4 پیمانه آب مرغ.
طرز تهیه
پیازها را سرخ کنید
کره را با روغن در قابلمه ای روی حرارت متوسط آب کنید، پیازها را حدود 5 دقیقه تفت دهیدگوجه فرنگی و فلفل را اضافه کنید
2ceb8493195bf1b3d698d4bed4b418007ff1b69c 260223152823

گوجه فرنگی رنده شده و آب و فلفل آن را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا سبزیجات کمی نرم شوند.
پخت بلغور

A404546f30d7e35ac840dc8bafd96b43ab30299f 260223152823

بلغور، نمک، فلفل، رب گوجه فرنگی، شکر و آب گوشت را اضافه کرده، هم بزنید تا بجوشد، شعله را کم کنید و به مدت 20 دقیقه در قابلمه را ببندید.
32c1d9604eeb94eec2388f0470c9d55744745df7 260223152823

بلغور را با گوجه فرنگی مستقیما در ظرف سرو کنید، روی ظرف را به دلخواه تزیین کنید.
A19d15ec50d2fad1ef5bd1ac0a7f8f3e6f898f81 260223152823
 
بالا