رسپی المقلقل لذیذ ب روشی آسان و سریع

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6

دستور تهیه المقلقل گوشت خوشمزه را به روشی سریع و آسان به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم

_ ½ کیلوگرم گوشت بره بدون استخوان، به قطعات کوچک خرد شده
_ 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
_ 1 قاشق چایخوری زیره
_ 1 عدد عصاره گوشت
_ 1 قاشق غذاخوری سیر
_ 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز خرد شده 2 عدد گوجه فرنگی تازه خرد شده
_ فلفل سیاه تازه خرد شده

طرز تهیه

در یک ماهیتابه بزرگ روغن را داغ کنید سپس تکه های گوشت را با حرارت زیاد تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند.

زیره، مکعب عصاره گوشت ، سیر و فلفل تند را اضافه کنید.
و گوجه فرنگی را در ظرف بگذارید و مواد را به مدت 10 دقیقه بپزید تا گوشت سرخ شود.

کمی آب داغ به ماهیتابه اضافه کنید و حرارت را کم کنید و بگذارید 10 دقیقه دیگر بپزد تا گوشت نرم شود و کمی سس غلیظ ته آن بماند.

المقلقل گوشت را داغ با چلو یا نان و سالاد سبز تازه سرو کنید ..نوش جاان
 
بالا