رسپی المسخن محبوب و معروف کرانه باختری ..

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
المسخن یکی از معروف ترین غذاهای سنتی فلسطینی است که این غذا به دلیل داشتن پروتئین، کربوهیدرات، فیبر غذایی و چربی های غیر اشباع از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و همچنین یک غذای آسان برای خوردن است. خوراکی را تهیه کنید که طعم خاصی دارد و در مناسبت ها به روش های مختلف قابل تهیه است و می توانید آن را در کنار سالاد سبز سرو کنید.

مواد اولیه

_ 3 قاشق غذاخوری ادویه.
_ دو قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده.
_ یک قاشق غذاخوری گشنیز.
_ یک قاشق چای خوری فلفل سیاه.
_ نصف قاشق چایخوری هل آسیاب شده.
_ نصف قاشق چایخوری جوز هندی.
_ 6 عدد ران مرغ.
_ نصف قاشق چایخوری سماق.
_ نصف قاشق چایخوری نمک.
_ دو قاشق غذاخوری روغن زیتون.

مواد تشکیل دهنده روی نان

_ دو عدد پیاز خرد شده.
_ یک قاشق غذاخوری زیره آسیاب شده.
_ دو قاشق چایخوری ادویه.
_نصف پیمانه آجیل کاج بو داده.
_ 6 عدد نان.

طرز تهیه
60 دقیقه
مخلوط کردن ادویه جات
4a5b014d4f469cda1db950b27a61d4f57a95bd7f 290822122548

مخلوط ادویه را در یک کاسه کوچک بریزید، سپس آن را خوب مخلوط کنید.

مرغ را آماده کرده و بپزید
Ddc08a12cd0348987f536c1945b9d858e34981c0 290822122548

تکه های مرغ را خشک کنید و روی سینی چرب شده با کمی روغن بچینید، سپس با قلم مو روغن زیتون بمالید، دو طرف آن را نمک بزنید، سپس سماق و یک قاشق از مخلوط ادویه را اضافه کنید، . حتما ادویه ها را زیر پوست قرار دهید، سپس آن را به مدت یک ساعت در فر بپزید.
مخلوط پیاز را آماده کنید
Cf3964f770eb0663747c20b14143fe19ab84b690 290822122548

روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید، سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود، سپس با نمک، سماق، زیره و مخلوط ادویه مزه دار کنید و 30 دقیقه بگذارید تا کاراملی شود.
C4452937a2720e416910cbe4d4deb85a7dc4935b 290822122548

نان صاف را روی یک ورقه پخت بزرگ قرار دهید، سپس به مقدار کافی از مخلوط پیاز را پهن کنید، سماق و مغز کاج برشته شده بپاشید، سپس آن را به مدت 4 دقیقه زیر گریل قرار دهید تا لبه های نان و مخلوط پیاز برشته شود.
9ed02692224d78511ceb73ae6dbf07a808dc2fe2 290822122548

المسخن را با تکه‌های مرغ در ظرف سرو بچینید و بلافاصله سرو کنید.نوش جان♡
 
بالا