ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,565
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
المسخن یکی از معروف ترین غذاهای سنتی فلسطینی است که این غذا به دلیل داشتن پروتئین، کربوهیدرات، فیبر غذایی و چربی های غیر اشباع از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و همچنین یک غذای آسان برای خوردن است. خوراکی را تهیه کنید که طعم خاصی دارد و در مناسبت ها به روش های مختلف قابل تهیه است و می توانید آن را در کنار سالاد سبز سرو کنید.
مواد اولیه
_ 3 قاشق غذاخوری ادویه.
_ دو قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده.
_ یک قاشق غذاخوری گشنیز.
_ یک قاشق چای خوری فلفل سیاه.
_ نصف قاشق چایخوری هل آسیاب شده.
_ نصف قاشق چایخوری جوز هندی.
_ 6 عدد ران مرغ.
_ نصف قاشق چایخوری سماق.
_ نصف قاشق چایخوری نمک.
_ دو قاشق غذاخوری روغن زیتون.
مواد تشکیل دهنده روی نان
_ دو عدد پیاز خرد شده.
_ یک قاشق غذاخوری زیره آسیاب شده.
_ دو قاشق چایخوری ادویه.
_نصف پیمانه آجیل کاج بو داده.
_ 6 عدد نان.
طرز تهیه
60 دقیقه
مخلوط کردن ادویه جات
مخلوط ادویه را در یک کاسه کوچک بریزید، سپس آن را خوب مخلوط کنید.
مرغ را آماده کرده و بپزید
تکه های مرغ را خشک کنید و روی سینی چرب شده با کمی روغن بچینید، سپس با قلم مو روغن زیتون بمالید، دو طرف آن را نمک بزنید، سپس سماق و یک قاشق از مخلوط ادویه را اضافه کنید، . حتما ادویه ها را زیر پوست قرار دهید، سپس آن را به مدت یک ساعت در فر بپزید.
مخلوط پیاز را آماده کنید
روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید، سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود، سپس با نمک، سماق، زیره و مخلوط ادویه مزه دار کنید و 30 دقیقه بگذارید تا کاراملی شود.
نان صاف را روی یک ورقه پخت بزرگ قرار دهید، سپس به مقدار کافی از مخلوط پیاز را پهن کنید، سماق و مغز کاج برشته شده بپاشید، سپس آن را به مدت 4 دقیقه زیر گریل قرار دهید تا لبه های نان و مخلوط پیاز برشته شود.
المسخن را با تکههای مرغ در ظرف سرو بچینید و بلافاصله سرو کنید.نوش جان♡
مواد اولیه
_ 3 قاشق غذاخوری ادویه.
_ دو قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده.
_ یک قاشق غذاخوری گشنیز.
_ یک قاشق چای خوری فلفل سیاه.
_ نصف قاشق چایخوری هل آسیاب شده.
_ نصف قاشق چایخوری جوز هندی.
_ 6 عدد ران مرغ.
_ نصف قاشق چایخوری سماق.
_ نصف قاشق چایخوری نمک.
_ دو قاشق غذاخوری روغن زیتون.
مواد تشکیل دهنده روی نان
_ دو عدد پیاز خرد شده.
_ یک قاشق غذاخوری زیره آسیاب شده.
_ دو قاشق چایخوری ادویه.
_نصف پیمانه آجیل کاج بو داده.
_ 6 عدد نان.
طرز تهیه
60 دقیقه
مخلوط کردن ادویه جات
مخلوط ادویه را در یک کاسه کوچک بریزید، سپس آن را خوب مخلوط کنید.
مرغ را آماده کرده و بپزید
تکه های مرغ را خشک کنید و روی سینی چرب شده با کمی روغن بچینید، سپس با قلم مو روغن زیتون بمالید، دو طرف آن را نمک بزنید، سپس سماق و یک قاشق از مخلوط ادویه را اضافه کنید، . حتما ادویه ها را زیر پوست قرار دهید، سپس آن را به مدت یک ساعت در فر بپزید.
مخلوط پیاز را آماده کنید
روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید، سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود، سپس با نمک، سماق، زیره و مخلوط ادویه مزه دار کنید و 30 دقیقه بگذارید تا کاراملی شود.
نان صاف را روی یک ورقه پخت بزرگ قرار دهید، سپس به مقدار کافی از مخلوط پیاز را پهن کنید، سماق و مغز کاج برشته شده بپاشید، سپس آن را به مدت 4 دقیقه زیر گریل قرار دهید تا لبه های نان و مخلوط پیاز برشته شود.
المسخن را با تکههای مرغ در ظرف سرو بچینید و بلافاصله سرو کنید.نوش جان♡