رسپی القشد الملکی بسیار خوشمزه

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
IMG

القشد الملكی یکی از معروف ترین دسرهای عربستان سعودی است که اکنون با مواد لازم برای تهیه آن به تفصیل آشنا می شویم:

مقدار مواد تشکیل دهنده

_ پنجاه گرم کره
_ شیر خشک یک پیمانه
_ آرد سمولینا نرم نصف پیمانه
_ خامه نصف پیمانه
_ خرمای السکری بدون هسته چهار پیمانه


اکنون مراحل تهیه این دستور را از طریق زیر به شما ارائه می دهیم:


قابلمه ای آورده و روی آتش می گذاریم سپس مقداری شیر خشک و آرد سمولینا را داخل آن می گذاریم و با قاشق چوبی با هم مخلوط می کنیم.
به هم زدن ادامه دهید تا سمولینا برشته شده و طلایی شود.

کره را روی این مخلوط بمالید و مواد را با هم هم بزنید تا مخلوط شوند.

سپس با استفاده از همزن دستی مقدار خامه را به تدریج اضافه می کنیم.

سپس خرما را مرتباً هم می زنند تا خمیر به هم بچسبد.

در انتها خامه را در ظرف مورد نظر ریخته و به دلخواه نارگیل رنده شده روی آن اضافه کنید.نوش جان♡
 
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

موضوعات مشابه

تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
61
تابان
تابان
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
86
اعتصامی
اعتصامی
تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
23
تابان
تابان
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
11
اعتصامی
اعتصامی
بالا