ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,565
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
امروز طرز تهیه الطعميه سوری را مرحله به مرحله با تصاویر و مواد دقیق یاد خدمت شما دوستان عزیز ارائه می دهیم لطفا با ما همراه باشید
این غذای لذیذ را با باقلاحمص و نان عربی میل کنید.
مواد تشکیل دهنده
_ یک پیمانه نخود خشک.
_ نصف پیمانه پیاز خرد شده.
_ یک پیمانه جعفری خرد شده.
_ یک پیمانه گشنیز خرد شده.
_ یک عدد فلفل سبز.
_ 3 حبه سیر.
_ یک قاشق چای خوری
_ زیره. قاشق کوچک نمک.
_ هل نصف قاشق چایخوری.
_ ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه.
_ دو قاشق غذاخوری آرد.
_ نصف قاشق چایخوری جوش شیرین.
طرز تهیه
نخودها را یک شب در یک کاسه آب خیس کنید
نخود را خوب آبکش کنید سپس با پیاز، جعفری، گشنیز، فلفل، سیر، زیره، نمک، هل و فلفل سیاه در غذاساز بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید
مخلوط را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید و آرد و جوش شیرین را به آن اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
با دست یا قاشق بستنی الطعميه را به شکل توپ های کوچک مانند تصویر در بیاورید
توپک های الطعميه را در یک قابلمه عمیق روی حرارت متوسط به مدت دو دقیقه سرخ کنید تا رنگ آنها به قهوه ای طلایی تغییر کند.
توپک های الطعميه را داغ سرو کنید..نوش جاان
این غذای لذیذ را با باقلاحمص و نان عربی میل کنید.
مواد تشکیل دهنده
_ یک پیمانه نخود خشک.
_ نصف پیمانه پیاز خرد شده.
_ یک پیمانه جعفری خرد شده.
_ یک پیمانه گشنیز خرد شده.
_ یک عدد فلفل سبز.
_ 3 حبه سیر.
_ یک قاشق چای خوری
_ زیره. قاشق کوچک نمک.
_ هل نصف قاشق چایخوری.
_ ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه.
_ دو قاشق غذاخوری آرد.
_ نصف قاشق چایخوری جوش شیرین.
طرز تهیه
نخودها را یک شب در یک کاسه آب خیس کنید
نخود را خوب آبکش کنید سپس با پیاز، جعفری، گشنیز، فلفل، سیر، زیره، نمک، هل و فلفل سیاه در غذاساز بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید
مخلوط را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید و آرد و جوش شیرین را به آن اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
با دست یا قاشق بستنی الطعميه را به شکل توپ های کوچک مانند تصویر در بیاورید
توپک های الطعميه را در یک قابلمه عمیق روی حرارت متوسط به مدت دو دقیقه سرخ کنید تا رنگ آنها به قهوه ای طلایی تغییر کند.
توپک های الطعميه را داغ سرو کنید..نوش جاان
آخرین ویرایش توسط مدیر: