رسپی الطعمیه اصیل و مشهور سوری

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
امروز طرز تهیه الطعميه سوری را مرحله به مرحله با تصاویر و مواد دقیق یاد خدمت شما دوستان عزیز ارائه می دهیم لطفا با ما همراه باشید
این غذای لذیذ را با باقلاحمص و نان عربی میل کنید.

مواد تشکیل دهنده

_ یک پیمانه نخود خشک.
_ نصف پیمانه پیاز خرد شده.
_ یک پیمانه جعفری خرد شده.
_ یک پیمانه گشنیز خرد شده.
_ یک عدد فلفل سبز.
_ 3 حبه سیر.
_ یک قاشق چای خوری
_ زیره. قاشق کوچک نمک.
_ هل نصف قاشق چایخوری.
_ ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه.
_ دو قاشق غذاخوری آرد.
_ نصف قاشق چایخوری جوش شیرین.

طرز تهیه


23e1f73e0ef263791776addc21cccd33aa6d7f59 080323150527

نخودها را یک شب در یک کاسه آب خیس کنید
E1bab0418ae0f570ebe322b00d535a57c1bbf1f2 080323150527

نخود را خوب آبکش کنید سپس با پیاز، جعفری، گشنیز، فلفل، سیر، زیره، نمک، هل و فلفل سیاه در غذاساز بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید
Bc1a2eb69047d38ec4774fe1c9f8baac7ee2186e 080323150527

مخلوط را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید و آرد و جوش شیرین را به آن اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
3f6310d25a4d492607f45ef4b16732a42001963e 080323150527

با دست یا قاشق بستنی الطعميه را به شکل توپ های کوچک مانند تصویر در بیاورید
75efde60a00555fdd8a2cb98236d5d38b7990ab8 080323150527

توپک های الطعميه را در یک قابلمه عمیق روی حرارت متوسط به مدت دو دقیقه سرخ کنید تا رنگ آنها به قهوه ای طلایی تغییر کند.
E20267a111748aafd8f417023f1278bf7190bdf2 080323150527

توپک های الطعميه را داغ سرو کنید..نوش جاان
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

موضوعات مشابه

بالا