رسپی الخشخش مخصوص اعیاد ..

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
173 004524 pakistani vermicelli dessert recipe caramel cream 350x200

دسر الخشخش یکی از شیرینی های بین المللی با اصالت ترک محسوب می شود که در مناسبت های مختلف و اعیاد و با دستور پخت های متعدد سرو می شود.دسر خشخاش را می توان در انواع دستور تهیه کرد تا طعم لذیذ متمایز را به دست آورد و همچنین می توان دستور پخت را از نظر افزودن سس های مختلف تغییر داد.

مواد و مواد تشکیل دهنده

_ بسته بیسکویت.
_ یک فنجان شیر گرم.
_ یک و نیم فنجان ورمیشل پاکستانی.
_ دو پاکت کرم کارامل.
_ دو پاکت کرم پودر دریم ویپ.
_ یک جعبه کرم بزرگ
_ یک فنجان شیر تغلیظ شده شیرین.
_ دو قاشق غذاخوری کره.
_ نصف پیمانه سس شکلاتی.
_ نصف پیمانه سس کارامل.

طرز تهیه

ورمیشل پاکستانی را با کره تفت دهید تا طلایی شود.
بیسکویت ها را در شیر گرم آغشته کنید و در پیرکس بچینید.
خامه را آماده کنید

کرم کارامل، شیر عسلی ، خامه و کرم دریم را در همزن برقی به مدت دو دقیقه آماده کنید.

روی لایه بیسکویتی یک لایه خامه بزنید سپس یک لایه ورمیشل بزنید.

لایه خامه و ورمیشل را به دلخواه تکرار کنید و آخرین لایه ورمیشل را درست کنید.

روی دسر را با سس شکلات و سس کارامل تزیین کرده و حداقل چهار ساعت در یخچال قرار دهید.
دسر خشخاش و برش بزنید و سرو کنید.نوش جان.....
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا