ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,565
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
دسر الخشخش یکی از شیرینی های بین المللی با اصالت ترک محسوب می شود که در مناسبت های مختلف و اعیاد و با دستور پخت های متعدد سرو می شود.دسر خشخاش را می توان در انواع دستور تهیه کرد تا طعم لذیذ متمایز را به دست آورد و همچنین می توان دستور پخت را از نظر افزودن سس های مختلف تغییر داد.
مواد و مواد تشکیل دهنده
_ بسته بیسکویت.
_ یک فنجان شیر گرم.
_ یک و نیم فنجان ورمیشل پاکستانی.
_ دو پاکت کرم کارامل.
_ دو پاکت کرم پودر دریم ویپ.
_ یک جعبه کرم بزرگ
_ یک فنجان شیر تغلیظ شده شیرین.
_ دو قاشق غذاخوری کره.
_ نصف پیمانه سس شکلاتی.
_ نصف پیمانه سس کارامل.
طرز تهیه
ورمیشل پاکستانی را با کره تفت دهید تا طلایی شود.
بیسکویت ها را در شیر گرم آغشته کنید و در پیرکس بچینید.
خامه را آماده کنید
کرم کارامل، شیر عسلی ، خامه و کرم دریم را در همزن برقی به مدت دو دقیقه آماده کنید.
روی لایه بیسکویتی یک لایه خامه بزنید سپس یک لایه ورمیشل بزنید.
لایه خامه و ورمیشل را به دلخواه تکرار کنید و آخرین لایه ورمیشل را درست کنید.
روی دسر را با سس شکلات و سس کارامل تزیین کرده و حداقل چهار ساعت در یخچال قرار دهید.
دسر خشخاش و برش بزنید و سرو کنید.نوش جان.....
آخرین ویرایش توسط مدیر: