رسپی التاجينه عراقی مشهور مخصوص مهمانی. 🦋

  • نویسنده موضوع sahar♡
  • تاریخ شروع
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,200
امتیازها
113
مدال ها
18
التاجينه عراقی یکی از غذاهای معروف عراق در مناسبت ها و مهمانی هاست و به روش های مختلفی طبخ می شود. مواد اولیه
- ½ کیلو تکه های گوشت گوسفند یا گوساله
- 2 پیمانه برنج
- 1 پیمانه شوید خرد شده
- 5 عدد هویج خرد شده
- پیاز خرد شده 5 عدد
- 2 عدد میخک
- 2 عدد هل
- 2 عدد برگ بو
- 2 عدد چوب دارچین
- 1 لیمو امانی
- کشمش 3 قاشق غذاخوری شسته و خشک شده
- 3 قاشق غذاخوری بادام بلانچ شده
- 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
- ½ قاشق چایخوری هفت ادویه
- ½ قاشق چایخوری کاری
- ¼ قاشق چایخوری نمک
روش
برنج را خوب می شوییم و با یک قاشق غذاخوری نمک در آب گرم خیس می کنیم و می گذاریم کنار.
در یک قابلمه روی حرارت متوسط، کمی روغن نباتی، میخک، دارچین، هل و برگ بو اضافه کنید.
نصف فنجان پیاز خرد شده را روی آنها اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.
یک قاشق کوچک کاری و لیمو و سپس حبه های گوشت را اضافه کنید و 10 دقیقه هم بزنید تا رنگ بگیرد.
آب داغ را اضافه کرده، هم بزنید، در قابلمه را ببندید و گوشت را بگذارید تا کاملا بپزد، سپس آب گوشت را صاف کرده و کنار بگذارید.
در قابلمه ای دیگر روغن را با بقیه پیازهای خرد شده بریزید و سپس هویج ها را هم بزنید و هم بزنید تا پژمرده شوند.
کاری، لیمو و هفت ادویه را اضافه کنید، کمی هم بزنید، سپس شوید و هم بزنید.
گوشت را اضافه کنید و هم بزنید سپس برنج را صاف کنید و اضافه کنید و هم بزنید سپس نمک و آب گوشت و آب داغ را به میزان لازم اضافه کنید.
روی حرارت زیاد بگذارید بجوشد سپس در قابلمه را ببندید و روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا بپزد.
در آن زمان بادام و کشمش را با کمی روغن تفت می دهیم و برنج را در ظرف سرو می ریزیم و تزئین می کنیم و سرو می کنیم.
 
بالا