sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,200
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
900 گرم باقلا پوست کنده و خرد شده. 8 پیمانه آب. نصف پیمانه روغن زیتون
3 حبه سیر.
دو قاشق چای خوری زیره. سه چهارم قاشق غذاخوری نمک. دو قاشق چایخوری پاپریکا. یک تکه فلفل قرمز تند بدون ساقه.
طرز تهیه
باقلا ، آب، روغن، سیر، زیره، نمک، پاپریکا و فلفل را در یک قابلمه با هم مخلوط کنید، سپس روی حرارت ملایم به مدت 45 دقیقه بجوشانید
غذا را با استفاده از میکسر کامل مخلوط کنید.بسارا را بریزید و با حبوبات سرو کنید
البيصاره را در ظرف های سرو می ریزند و بلافاصله سرو می کنند و می توانید به دلخواه با پاپریکا، زیره، روغن و تکه های نان تزئین کنید.