angel
کاربر نمونه
Ms- تاریخ ثبتنام
- 12/10/22
- نوشتهها
- 954
- پسندها
- 3,478
- امتیازها
- 93
- مدال ها
- 5
- جنسیت
- خانم👩
ساره حسینی عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت:ماه رمضان نوشیدنیهای بدون کافئین بهترین گزینه برای گذراندن یک روز طولانی و گرم هستند، نوشیدنی های حاوی کافئین مانند چای یا قهوه باعث افزایش کم آبی بدن از طریق دفع ادرار شده و توصیه میشود از دمنوشهای گیاهی مانند نعناع، بابونه، مریم گلی و عناب استفاده کرد زیرا این دمنوش ها به جبران کم آبی بدن کمک کرده و بوی بد دهان را رفع و کمک میکنند تا غذا به راحتی هضم شود.
عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان با بیان این که چای نعناع یک نوشیدنی عالی و خوش عطر برای افطار است که اثرات مثبتی بر سلامتی دارد، گفت: این دمنوش به جبران کم آبی بدن کمک کرده و بوی بد دهان را رفع و کمک میکند تا غذا به راحتی هضم شود.
به گفته این کارشناس، تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود هضم، تسکین سردرد، کاهش حالت تهوع و خستگی از دیگر خواص چای نعناع است.
حسینی؛ چای بابونه را از دیگر نوشیدنیهایی عنوان کرد که برای وعدههای سحر و افطار توصیه میشود و بیان کرد: ترکیبات موجود در بابونه حاوی ترکیبات بیولوژیک گوناگون است که می توان این چای گیاهی را جهت تامین انرژی برای انجام فعالیتهای روزانه در وعده سحر میل نمود؛ علاوه بر آن این دمنوش سرشار از ترکیباتی است که با سلامت و تقویت عملکرد قلب مرتبط بوده، متابولیسم بدن را تسریع میکند و به هضم وعدههای غذایی سنگین در افطار کمک میکند .
وی افزود: نوشیدن دمنوش مریم گلی در سحر میزان تعرق را کاهش داده و آب بدن را حفظ میکند؛ علاوه بر آن مصرف این دمنوش در وعده افطار به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک میکند
حسینی ادامه داد: این دمنوش سرشار از آنتیاکسیدان است و میتواند سلامت دهان را طی روزهداری حفظ نماید ترکیباتی مانند اسید کلروژنیک، اسید کافئیک، اسید رزمارینیک، اسید الاژیک و روتین در این گیاه وجود دارد که باعث بهبود حافظه و بهبود عملکرد مغز میشود.
وی یادآور شد: مصرف دمنوش عناب در وعده سحر و افطار نیز توصیه میشود، چراکه عناب دارای ویتامینها و ترکیبات عالی موثری در مقابله با بیماریهاست که در پیشگیری از بروز دهیدراتاسیون بدن موثر بوده و جزو نوشیدنیهای سالم در ماه رمضان محسوب میشود.
عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان با بیان این که چای نعناع یک نوشیدنی عالی و خوش عطر برای افطار است که اثرات مثبتی بر سلامتی دارد، گفت: این دمنوش به جبران کم آبی بدن کمک کرده و بوی بد دهان را رفع و کمک میکند تا غذا به راحتی هضم شود.
به گفته این کارشناس، تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود هضم، تسکین سردرد، کاهش حالت تهوع و خستگی از دیگر خواص چای نعناع است.
حسینی؛ چای بابونه را از دیگر نوشیدنیهایی عنوان کرد که برای وعدههای سحر و افطار توصیه میشود و بیان کرد: ترکیبات موجود در بابونه حاوی ترکیبات بیولوژیک گوناگون است که می توان این چای گیاهی را جهت تامین انرژی برای انجام فعالیتهای روزانه در وعده سحر میل نمود؛ علاوه بر آن این دمنوش سرشار از ترکیباتی است که با سلامت و تقویت عملکرد قلب مرتبط بوده، متابولیسم بدن را تسریع میکند و به هضم وعدههای غذایی سنگین در افطار کمک میکند .
وی افزود: نوشیدن دمنوش مریم گلی در سحر میزان تعرق را کاهش داده و آب بدن را حفظ میکند؛ علاوه بر آن مصرف این دمنوش در وعده افطار به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک میکند
حسینی ادامه داد: این دمنوش سرشار از آنتیاکسیدان است و میتواند سلامت دهان را طی روزهداری حفظ نماید ترکیباتی مانند اسید کلروژنیک، اسید کافئیک، اسید رزمارینیک، اسید الاژیک و روتین در این گیاه وجود دارد که باعث بهبود حافظه و بهبود عملکرد مغز میشود.
وی یادآور شد: مصرف دمنوش عناب در وعده سحر و افطار نیز توصیه میشود، چراکه عناب دارای ویتامینها و ترکیبات عالی موثری در مقابله با بیماریهاست که در پیشگیری از بروز دهیدراتاسیون بدن موثر بوده و جزو نوشیدنیهای سالم در ماه رمضان محسوب میشود.