تارت انار
مواد لازم
مواد اولیه خمیر تارت انارمقدار لازم
کره۱۵۰ گرم
آرد سفید۲۰۰ گرم
پودر قند۶۰ گرم
زرده تخم مرغ۱ عدد
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
مواد اولیه فیلینگ تارت انارمقدار لازم
شکلات شیری۱۷۰ گرم
خامه صبحانه۱۵۰ گرم
شکر دانه ریزیک و نیم قاشق سوپ خوری
تخم مرغ۱ عدد
آرد سفید۱ قاشق غذاخوری
وانیل۱/۴ قاشق چایخوری
مواد اولیه لایه آخر تارت انارمقدار لازم
پودر ژله آلوئه ورانصف بسته
آب جوشدو سوم پیمانه
انار بزرگ دانه شدهنصف یک انار
طرز تهیه
کرههایی که به صورت مکعبی کوچک شده اند و به دمای محیط رسیده اند را با شکل به کمک یک چنگال خوب مخلوط کنید.
زرده تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کرده و با دور کند همزن مخلوط کنید.
همه آرد سفید الک شده را روی دیگر مواد ریخته و با نوک انگشت مخلوط کنید.
با انگشت خمیر را ورز دهید تا خمیری منسجم و یکدست به وجود بیاید.
با انگشت خمیر را در قالب تارت پهن کنید و به دیوارهها بچسبانید.
روی خمیر با چنگال سوراخ ایجاد کنید و قالب را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.
۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده، با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید. قبل از آنکه خمیر طلایی رنگ شود باید آن را از فر بیرون بیاورید.
برای تهیه فیلینگ شکلاتی تارت انار تخم مرغ، شکر و وانیل را مخلوط کنید تا یکدست شوند.
آرد به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
شکلات شیری را به روش بن ماری ذوب کنید. به آن خامه اضافه کنید و زمانی که به خوبی یکدست شد از روی حرارت بردارید.
شکلات و خامه که از دما افتاد، مخلوط تخم مرغ و آرد را روی آن ریخته و مخلوط کنید.
مواد را درون خمیر ریخته و دوباره خمیر را در فر بگذارید. حدود ۳۰ دقیقه زمان دهید تا خمیر تارت طلایی شود. با خلال دندان تارت و مواد میانی را امتحان کنید. اگر از مواد به خلال دندان چیزی نچسبید زمان آن را از فر خارج کنید.
اجازه دهید تارت کاملاً خنک شود، سپس آن را از قالب بیرون بیاورید.
برای آماده کردن تاپینگ نهایی، یک انار بزرگ را دانه کرده و روی تارت بریزید.
پودر ژله آلوئه ورا را با آب جوش مخلوط کنید و زمانی که کاملاً یکدست شد آن را در دمای محیط بگذارید تا خنک شود.
سپس با قاشق از ژله روی تارت بریزید تا دانههای انار را کامل بپوشاند.
تارت را در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد. پس از ده دقیقه تارت انار آماده سرو است.
نکات تکمیلی
زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۶۰ دقیقه
مواد اولیه مناسب برای: ۶ تا ۸ نفر
انرژی ۱۰۰ گرم: ۳۱۰ کیلوکالری