دسرهای مخصوص شب یلدا...🦋

  • نویسنده موضوع sahar♡
  • تاریخ شروع
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,200
امتیازها
113
مدال ها
18
Pomegranate jelly yalda 750x476

مواد لازم
مواد اولیه ژله انارمقدار لازم
پودر ژله آلوئه ورا۱ بسته
پودر ژله انار۱ بسته
انار دانه شده۱ عدد
آب انار۱ لیوان
طرز تهیه
ژله آلوئه وا را در یک لیوان آب جوش ریخته، حل کنید و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.
آن را در یخچال بگذارید تا نیم بند شود.
ژله نیم بند شده را با دانه‌های انار به خوبی مخلوط کنید و در ظرفی بزرگ ریخته و دوباره در یخچال بگذارید.
پودر ژله انار را در یک لیوان آب جوش پخته و کامل حل کنید.
یک لیوان آب انار روی آن ریخته و به ژله آلوئه ورا که حالا خوب بسته شده است، اضافه کنید.
ظرف را در یخچال بگذارید تا کامل سفت شود.
برای سرو آن ته ظرف را برای چند لحظه در آب جوش بگذارید و ظرف را در یک ظرف مورد نظرتان برگردانید.
نکات تکمیلی
زمان آماده سازی: ۴۰ دقیقه
مواد اولیه مناسب برای: ۴ نفر
انرژی ۱۰۰ گرم: ۲۴۵ کیلوکالری
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,200
امتیازها
113
مدال ها
18
Pomegranate icecream jelly yalda 750x476
ژله بستنی انار در عین ساده بودن، یک دسر خوش طعم و لذیذ است.

مواد لازم
مواد اولیه ژله بستنی انارمقدار لازم
ژله انار۱ بسته
آب۱ لیوان
بستنی وانیلی۱ بسته
دانه انار۱/۲ لیوان
طرز تهیه
پودر ژله را در یک لیوان آب جوش ریخته و خوب حل کنید.
به جای آب سرد که معمولاً به ژله اضافه می‌شود یک لیوان بستنی وانیلی نیمه آب شده روی آن بریزید.
درون قالب مورد نظرتان دانه‌های انار را ریخته و سپس ژله بیفزایید.
آن را در یخچال قرار دهید. هنگامی که ژله کاملاً سفت شد آماده سرو است.
نکات تکمیلی
زمان آماده سازی: ۴۰ دقیقه
مواد اولیه مناسب برای: ۴ نفر
انرژی ۱۰۰ گرم: ۲۵۰ تا ۳۰۰کیلوکالری
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,200
امتیازها
113
مدال ها
18
Pomegranate tart yalda 750x476

تارت انار
مواد لازم
مواد اولیه خمیر تارت انارمقدار لازم
کره۱۵۰ گرم
آرد سفید۲۰۰ گرم
پودر قند۶۰ گرم
زرده تخم مرغ۱ عدد
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
مواد اولیه فیلینگ تارت انارمقدار لازم
شکلات شیری۱۷۰ گرم
خامه صبحانه۱۵۰ گرم
شکر دانه ریزیک و نیم قاشق سوپ خوری
تخم مرغ۱ عدد
آرد سفید۱ قاشق غذاخوری
وانیل۱/۴ قاشق چایخوری
مواد اولیه لایه آخر تارت انارمقدار لازم
پودر ژله آلوئه ورانصف بسته
آب جوشدو سوم پیمانه
انار بزرگ دانه شدهنصف یک انار
طرز تهیه
کره‌هایی که به صورت مکعبی کوچک شده اند و به دمای محیط رسیده اند را با شکل به کمک یک چنگال خوب مخلوط کنید.
زرده تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کرده و با دور کند همزن مخلوط کنید.
همه آرد سفید الک شده را روی دیگر مواد ریخته و با نوک انگشت مخلوط کنید.
با انگشت خمیر را ورز دهید تا خمیری منسجم و یکدست به وجود بیاید.
با انگشت خمیر را در قالب تارت پهن کنید و به دیواره‌ها بچسبانید.
روی خمیر با چنگال سوراخ ایجاد کنید و قالب را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.
۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده، با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید. قبل از آنکه خمیر طلایی رنگ شود باید آن را از فر بیرون بیاورید.
برای تهیه فیلینگ شکلاتی تارت انار تخم مرغ، شکر و وانیل را مخلوط کنید تا یکدست شوند.
آرد به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
شکلات شیری را به روش بن ماری ذوب کنید. به آن خامه اضافه کنید و زمانی که به خوبی یکدست شد از روی حرارت بردارید.
شکلات و خامه که از دما افتاد، مخلوط تخم مرغ و آرد را روی آن ریخته و مخلوط کنید.
مواد را درون خمیر ریخته و دوباره خمیر را در فر بگذارید. حدود ۳۰ دقیقه زمان دهید تا خمیر تارت طلایی شود. با خلال دندان تارت و مواد میانی را امتحان کنید. اگر از مواد به خلال دندان چیزی نچسبید زمان آن را از فر خارج کنید.
اجازه دهید تارت کاملاً خنک شود، سپس آن را از قالب بیرون بیاورید.
برای آماده کردن تاپینگ نهایی، یک انار بزرگ را دانه کرده و روی تارت بریزید.
پودر ژله آلوئه ورا را با آب جوش مخلوط کنید و زمانی که کاملاً یکدست شد آن را در دمای محیط بگذارید تا خنک شود.
سپس با قاشق از ژله روی تارت بریزید تا دانه‌های انار را کامل بپوشاند.
تارت را در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد. پس از ده دقیقه تارت انار آماده سرو است.
نکات تکمیلی
زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۶۰ دقیقه
مواد اولیه مناسب برای: ۶ تا ۸ نفر
انرژی ۱۰۰ گرم: ۳۱۰ کیلوکالری
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,200
امتیازها
113
مدال ها
18
Pomegranate cake yalda 750x476

مواد اولیه کیک انارمقدار لازم
تخم مرغ۴ عدد
شکر۱ پیمانه
آرد۲ پیمانه
روغن مایع۱ پیمانه
آب انار۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
وانیل۱/۲ قاشق چای خوری
مواد اولیه سس کیکمقدار لازم
آب انار۱/۲ پیمانه
شکر۱ پیمانه
نشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوری
آب۱ پیمانه
طرز تهیه
تخم مرغ، شکر و وانیل را با دور تند همزن مخلوط کنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
روغن مایع و آب انار به آن اضافه کرده و هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودری که دو بار الک کرده اید را روی مواد دیگر ریخته و با لیسک به شکل دورانی مخلوط کنید.
مواد کیک را در یک قالب مناسب ریخته و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه بریزید.
برای تهیه سس روی کیک، نشاسته ذرت و شکر را مخلوط کنید.
کم کم به آن آب اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند.
آب انار روی آن‌ها ریخته و سپس روی حرارت قرار دهید.
هنگامی که سس غلیظ شد آن را از روی حرارت برداشته تا اجازه دهید تا خنک شود.
زمانی که کیک پخته شد و سرد شد آن را از قالب جدا کنید و هنگام سرو از سس روی کیک ریخته و نوش جا کنید.
نکات تکمیلی
زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۴۵ دقیقه
مواد اولیه مناسب برای: ۸ تا ۱۰ نفر
انرژی ۱۰۰ گرم کیک انار بدون سس: ۳۰۰ کیلوکالری
 
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: Reza
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,200
امتیازها
113
مدال ها
18
Pomegranate Muscat yalda 750x476

مسقطی انار قالبی یکی دیگر از دسرهای خوشمزه مخصوص شب یلداست. این دسر ارزش غذایی بالا و طعم فوق العاده ای دارد.

مواد لازم
مواد اولیه مسقطی انارمقدار لازم
آب انار۱ و ۱/۲ پیمانه
آب۱ پیمانه
نشاسته گل۵ قاشق غذاخوری
شکر۵ قاشق غذاخوری
کره۳۰ گرم
گلاب۴ قاشق غذاخوری
دانه انار۱/۲ پیمانه
طرز تهیه
نشاسته را با آب مخلوط کنید تا دانه‌های نشاسته از هم باز شوند.
شکر و آب انار به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و هم بزنید تا غلیظ شوند.
کره و گلاب را به دیگر مواد بیفزایید و حدود ده دقیقه مخلوط کنید.
از دانه انار ته قالب مورد نظر ریخته و مواد مسقطی را روی آن بریزید.
قالب را به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً بسته شود.
نکات تکمیلی
زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
مواد اولیه مناسب برای: ۳ تا ۴ نفر
انرژی ۱۰۰ گرم مسقطی: ۲۴۵ کیلوکالری
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,200
امتیازها
113
مدال ها
18
Watermelon pastille Yalda 750x476
پاستیل هندوانه یک دسر پرطرفدار به خصوص برای افرادی است که بچه دارند. برای تهیه این پاستیل به سه ژله مختلف و یک قالب سیلیکونی احتیاج داریم.

مواد لازم
مواد اولیه پاستیل هندوانه ایمقدار لازم
ژله انار۱/۲ بسته
ژله لیمو یا کیوی۱/۲ بسته
ژله آلوئه ورا۱/۲ بسته
پودر ژلاتین۲ قاشق غذاخوری
شیر ولرم۲ قاشق غذاخوری
گلوکز۳ قاشق غذاخوری
آب جوش۳ لیوان
طرز تهیه
قالب سیلیکونی را چرب کرده و جدا بگذارید.
ژله قرمز، ۱ قاشق پودر ژلاتین و یک لیوان آب جوش را با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند.
داخل قالب‌ها را نیمه با مایع به دست آمده پر کنید.
قالب را در یخچال بگذارید.
ژله آلوئه ورا، ۱ قاشق پودر ژلاتین و یک لیوان آب جوش را مشابه قسمت قبل به طور کامل مخلوط کنید تا دانه‌های پودر ژلاتین پیدا نباشند.
آن را به کناری بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن، شیر ولرم را به ژله آلوئه ورا اضافه کنید و هم بزنید تا مایعی یکدست به دست بیاید.
از مایع سفید رنگ روی ژله انار که حالا کاملاً بسته شده است، بریزید و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید.
ژله لیمو، ۱ قاشق ژلاتین و یک لیوان آب جوش را با هم به خوبی مخلوط کنید.
از مخلوط به دست آمده روی قالب ژله بریزید و دوباره به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
پاستیل‌ها آماده سرو هستند. آن‌ها با فشار کوچکی در ظرف مورد نظرتان برگردانید. می‌توانید با شکلات اشکی به عنوان هسته هندوانه آن‌ها را تزئین کنید.
نکات تکمیلی
زمان آماده سازی: ۶۰ دقیقه
مواد اولیه مناسب برای: ۶ تا ۱۰ نفر
انرژی ۱۰۰ گرم: حدود ۳۰۰ کیلوکالری
 
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: Reza
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,200
امتیازها
113
مدال ها
18
مواد لازم کیک انار مخصوص شب یلدا
شیر دو و نیم لیوان
آرد گندم یا قنادی یک ق غ سرپر
نشاسته پودری(ذرت یا گندم فرق نداره) چهار ق غ
شکر نصف لیوان
وانیل نوک ق چ
بیسکوییت پتی بور دو بسته
ژله انار یک بسته +یک و نیم لیوان آبجوش
انار دون شده نصف لیوان
طرز تهیه کیک یخچالی مخصوص شب یلدا
ابتدا شیر رو داخل قابلمه میرزیم و آرد و نشاسته رو اضافه با همزن دستی میزنیم گلوله های آرد باز بشه بعد شکر رو مخلوط و روی حرارت میزلریم با شعله ملایم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه حتما و حتما شعله کم باشه روی شعله کوچک و مرتب هم بزنبد تا هم بوی خامی آرد گرفته بشه هم گلوله نشه باید غلظت ماست سون داشته باشه خاموش کردین وانیل رو اضافه کنید
حالا کف ظرف رو کیسه میندازیم و روش بیسکوییت میچینیم و از کرم داغ روش می ریزیم و خوب پخش میکنیم لایه بعد دوباره بیسکوییت میزاریم همینجوری لایه لایه بیسکوییت میزاریم تا پودینگ تموم بشه کمی رو هم برای روی کیک نگه دارین و خوب روش پخش کنید
بزارید داخل یخچال حدود یک ساعت خودش رو بگیره تو این فاصله ژله و آب جوش رو مخلوط میکنیم هم میزنیم تا ژله کاملا حل بشه می زاریم چند دقیقه داخل یخچال اما حواستون باشه سفت نشه هر ۲ ۳ دقیقه هم بزنید (ژله باید غلظت سفیده تخم مرغ پیدا کنه (تقریبا نیم بندبشه )و روان نباشه وگرنه بریزید روی دسر کلش جذب دسر مبشه)
وقتی ژله غلظت گرفت انار رو روی دسر پخش کنید و ژله رو روش بریزید و بزارید حداقل دو ساعت داخل یخچال خودش رو بگیره بعد هم از قالب دربیارین و برش بدین

بهتر است این دسر را روز قبل تهیه کنید تا طعم و بافت بهتری داشته باشد .

می توانید از خامه و خامه شکلاتی نیز به جای کرم استفاده کنید . به این صورت که بیسکوئیت ها را در مقداری شیر بزنید و بعد بچینید و روی یک لایه خامه و روی لایه بعد خامه شکلاتی بریزید .
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,200
امتیازها
113
مدال ها
18
کدو حلوایی یک کیلو
گردوی خرد شده به میزان دلخواه (حدود نصف لیوان)
بیسکویت پتی بور یک بسته (حدود ۱۷ گرم)
شکریک پیمانه (یک لیوان دسته دار فرانسوی)
دارچین یک قاشق چایخوری
پودر نارگیل برای تزیین توپک کدوبه میزان لازم
شکلات برای تزیین توپک (در صورت تمایل )گرم
آماده سازی:۲۰ دقیقه
زمان پخت:۴۰ دقیقه
مجموع زمان پخت:۶۰ دقیقه
Toopak 1

کدو حلوایی را پوست کنده و خرد کنید.

شکر را روی کدو حلوایی ریخته و یک شب تا صبح بگذارید.

روز بعد ، کدو و شکر را با نصف استکان آب روی حرارت متوسط بگذارید تا نرم شده و آبش کشیده شود.

حرارت را خاموش کرده و کدوی پخته شده را کنار بگذارید تا ولرم شود.

بیسکویت ها را به وسیله غذا ساز خرد کنید.

کدو حلوایی را هم پوره کنید.

مقداری از بیسکویت خرد شده ، پوره کدو، گردوی خرد شده و دارچین را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید.
اگر مواد شل است بقیه بیسکویت را هم کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا مواد قابل فرم دادن شود.

از مواد به اندازه گردو برداشته و کف دست گرد کنید.

توپک کدو تنبل را یک ساعت در یخچال بگذارید سپس سرو نمایید.
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,200
امتیازها
113
مدال ها
18
181418 fo2774




ابتدا یک رولت ۴ تخم مرغی درست کنید.
مواد لازم :

تخم مرغ۴ عدد
شکر ۸۰ گرم
آرد ۹۰ گرم
شربت غلیظ۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ۴ عدد
شکر ۸۰ گرم
آرد ۹۰ گرم
شربت غلیظ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه رولت به شکل هندوانه :
زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید و زرده را با نصفی از شکر و وانیل بزنید تا کرم شود . سفیده تخم مرغ را زده تا فرم بگیرد و بعد شکر را بصورت بارانی به آن اضافه کنید . زرده و سفیده را مخلوط کرده و بعد آرد را روی آن الک می کنیم . اگر دوست دارید روی رولت طلایی شود ۱ ق س شربت را در آخر به آن اضافه می کنیم .
بعد در سینی ۴۰×۳۰ ریخته و این نکته خیلی مهم است که سینی فر آخرین طبقه از بالا باشد و درجه فر ۲۲۰ درجه فقط ۸ تا ۱۰ دقیقه قبل از اضاقه کردن آرد،
مایه را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده؛ به یک قسمت رنگ قرمز و به قسمت دیگر رنگ سبز اضافه کنید. ( من از رنگ مایع استفاده کردم ) بعد آرد را به آرامی با مایه مخلوط کنید. کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و سپس مایه قرمز را در یک طرف سینی و سبز را در طرف دیگر بریزید و با قاشق داخل سینی پخش کنید.

دو قاشق غذاخوری از مایه سبز را نگه داشته، کمی دیگر به آن رنگ سبز اضافه کنید تا کاملاً تیره شود و سبز پر رنگی داشته باشید. ( تفاوت دو رنگ سبز
زیاد باشد که خودش را بیشتر نشان بدهد ) این مایه را داخل قیف بریزید و روی مایه کیک داخل سینی خطوط موازی بکشید و با سیخ چوبی به آن فرم دهید.
181418 fo2773

برای ادامه کار و مراحل بعدی، مانند رولت معمولی عمل کنید. به یاد داشته باشید که روی حوله ( یا کاغذ روغنی ) که رولت را روی آن بر میگردانید، حتما پودر قند بپاشید که رویه رولت کنده نشود. بعد از خامه کشی و چند ساعت استراحت در یخچال، رولت را با چاقوی اره ای برش زده و بعد برای تخم هندوانه شکلات آبکرده را داخل قیف
ریخته و روی برش ها میریزیم ( مانندتصویر)
181418 fo2775
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,896
پسندها
22,639
امتیازها
113
مدال ها
6
این تاپیک به روز رسانی میشه کاربران ازش استفاده کنند
 
بالا