دستور پخت مرغ شکم پر ب روشی آسان و جدید برای مهمانی و دورهمی

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
7a8b5041ec318cd0338d9a6cad687e24 w750 h750


زمان پخت
120 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

- مرغ: یک عدد (اندازه متوسط)
- برنج دانه بلند: یک پیمانه
- بادام: یک چهارم پیمانه
- پسته : یک چهارم پیمانه
- ادویه جات مخلوط: یک قاشق غذاخوری
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- فلفل سیاه به میزان دلخواه
- پوست لیمو ترش: 1 عدد
- کره : یک قاشق غذاخوری
- گوشت چرخ کرده: 250 گرم (خوب)
- پیاز: 1 عدد (ریز خرد شده)
- لیمو: 1 عدد (حلقه حلقه شده)
- آب: یک و نیم پیمانه

طرز تهیه

مرغ را خوب تمیز کرده و به شکل کامل نگه دارید سپس با نمک، فلفل سیاه، ادویه مخلوط، پوست لیموترش مزه دار کنید و داخل و خارج آن را خوب بمالید.

مرغ را به مدت دو ساعت و نیم در یخچال قرار دهید.
برای تهیه مواد ميانی : در قابلمه ای روی اجاق، گوشت چرخ کرده را با یک قاشق کره بریزید و کمی هم بزنید، سپس پیازها را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید.

نمک و فلفل سیاه و ادویه را مزه دار کرده و مواد را هم زده سپس یک و نیم پیمانه آب اضافه کرده و مواد را روی اجاق بگذارید تا بجوشد.

برنج را اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس حرارت را کم کنید و بگذارید تا نرم شود سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا خنک شود.

مرغ را با مواد پر کرده و با نخ و سوزن مخصوص آن را بدوزید.

مرغ را در کیسه گریل قرار دهید و در آن را ببندید، سپس با سوزن روی آن سوراخ ایجاد کنید، سپس در سینی فر قرار دهید.

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی مرغ را حدود یک ساعت داخل فر قرار دهید تا کاملا بپزد.

مرغ را از فر خارج کرده و نخ آن را بیرون بیاورید و سپس بقیه فیلینگ برنج را در ظرف سرو بریزید و مرغ شکم پر را روی آن قرار دهید و با مغزها و حلقه های لیمو تزیین کنید و داغ سرو کنید.
 
بالا