دستور پخت قرصان با سبزیجات غذای اصیل سعودی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6

قرصان سعودی با سبزیجات یکی از غذاهای سنتی و قدیمی در عربستان است

مواد اولیه برای درست کردن مواد میانی (کیشنه)

_ روغن نباتی: 2 قاشق غذاخوری
_ کره: یک قاشق غذاخوری
_ پیاز: 2 عدد (خرد شده)
_ لیمو :1 قاشق چایخوری (سیاه / آسیاب شده)
_ زردچوبه: یک قاشق چایخوری
_ هل: نصف قاشق چایخوری (خرد شده)
_ دارچین: نصف قاشق چایخوری (ساییده شده)
_ رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری

مواد اولیه برای درست کردن قرصان

_ زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
_ گشنیز: نصف قاشق چایخوری (له شده)
_ هل: یک چهارم قاشق چایخوری (له شده)
_ زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
_ فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
_ نمک: یک قاشق چایخوری
_ هویج: 1 عدد (خرد شده)
_ لوبیا سبز: یک فنجان (خرد شده)
_ کدو حلوایی زرد: یک فنجان (مکعب های خرد شده)
_ بادمجان: 5 عدد
_ کدو سبز: 6 عدد
_ روغن نباتی: 2 قاشق غذاخوری
_ پیاز: 1 عدد (خرد شده)
_ گوشت بره: کیلو (خرد شده و آب پز)
_ رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
_ گوجه فرنگی: 4 دانه (پوست کنده و رنده شده)
_ آب گوشت: یک فنجان
_ آب: 2 فنجان
_ نان مرکوک یا نان شراک: 2 نان (تست شده)

طرز تهیه

برای درست کردن کیشنه (مواد میانی) : روغن را در ماهیتابه داغ کنید، سپس پیازها را اضافه کنید و به مدت 7 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

پودرلیمو ، زردچوبه، هل، دارچین، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده، هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

روغن را در قابلمه ای روی حرارت متوسط گرم کنید، پیازها را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شوند، سپس گوشت آب پز را اضافه کنید.

زردچوبه، گشنیز، هل، زیره، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا طعم ها با هم ترکیب شوند.

رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی رنده شده، آب و آب گوشت را اضافه کنید.

هویج، لوبیا، کدو حلوایی، بادمجان و کدو سبز را اضافه کنید و مخلوط را به مدت 15 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید، سپس درب قابلمه را ببندید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا سبزیجات نرم شوند.

مخلوط را در ظرف سرو بریزید و کیشنه (مواد میانی) و نان شراک را پهن کنید و مخلوط را با آب گوشت از سس سبزیجات و گوشت سرو کنید.

توضیحات

مارکوک یا نان شراک نوعی نان مسطح بدون خمیر مایه و معمولا فقط با آرد و آب و نمک درست می‌کنند و پس از استراحت و تقسیم به قسمت‌های گرد و پهن می‌کنند و روی کوسنی گرد پهن کرده تا نازک شود و روی ساج می‌گذارند.

اغلب قبل از فروش تا می‌شود و در کیسه‌ها قرار می‌گیرد

مارکوک یا نان شراک را معمولا با سوپ و خورش سرو می‌کنند اما آن را با انواع گوشت و سبزیجات مورد علاقه می‌توان پر و کناره‌های آن را تا و گرد کرد.
 
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

موضوعات مشابه

اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
43
اعتصامی
اعتصامی
تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
75
تابان
تابان
بالا