دستور تهیه کباب کنجه لاری/از غذاهای معروف و لذیذ لارستان

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
کباب کنجه لاری، یکی از انواع غذاهای معروف و خوشمزه لارستان می باشد. این غذای لذیذ ایرانی که زبانزد عام و خاص بوده را می توانید با چند نوع گوشت از جمله گوشت بره، گوساله، مرغ، و… نیز طبخ و آماده کنید. لاری ها معمولاً این غذای مخصوص خود را برای جشن های ویژه و موقع عروسی طبخ می ‌کنند.

مواد اصلی کباب کنجه لاری، گوشت فیله و ماست بوده که بسیار مقوی و سالم می باشد. گوشت سرشار از پروتئین و مواد معدنی سالم بوده که انرژی و قدرت بدن را افزایش می دهد. از این رو این منبع غنی کلسیم و فسفر برای حفظ سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار عالی و مغذی می باشد. همچنین وجود ویتامین های گروه B باعث بهبود سیستم ایمنی بدن نیز می شود. به همین دلیل کباب کنجه لاری یک غذای مغذی و عالی برای کودکان نیز بوده و می توانید خیلی سریع و راحت در منزل طبخ و سرو کنید


مواد لازم

_ گوشت فیله: ۱ کیلوگرم
_ ماست پرچرب: ۲ لیوان
_ گوجه فرنگی: ۴ عدد
_ پیاز متوسط: ۲ عدد
_ نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل

گام 1: ابتدا گوشت فیله را آماده و خرد کنید.

گام 2: سپس پیازها را نگینی خرد و در یک قابلمه با گوشت مخلوط کنید.

گام 3: ماست و ادویه ها را نیز به مواد اضافه و خوب هم بزنید.

گام 4: مخلوط کباب را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد کاملا به خورد گوشت رفته و آماده شوند.

گام 5: بعد از گذشت زمان گفته شده، گوشت ‌ها را به سیخ بکشید و بر روی زغال گذاشته و آماده کنید.

گام 6: سیخ گوشت‌ ها را مرتب بچرخانید تا همه قسمت آن کامل پخته شود.

گام 7: گوجه ها را نیز آماده کنید.

SE 700x420 1
 
بالا