دستور تهیه فیله مرغ پر شده با پنیر و گوجه فرنگی مرحله به مرحله همراه با تصاویر 🦋

  • نویسنده موضوع sahar♡
  • تاریخ شروع
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
این غذای خوشمزه را درست کنید با خانواده از طعم فوق العاده آن لذت ببرید:
مواد اولیه
4 تکه سینه مرغ
نمک: یک قاشق چایخوری
ادویه مرغ: یک قاشق چایخوری
پنیر موزارلا: نصف فنجان (تازه و ورقه شده)
گوجه فرنگی: یک چهارم پیمانه (در روغن زیتون خشک شده)
گوجه فرنگی: 2 عدد (خرد شده)
روغن نباتی: 2 قاشق غذاخوری
برگ ریحان: 1/4 فنجان (تازه)
5a3dfa49f305eed0e67cc03c92b92a8b w750 h500

مرغ را از هر طرف با نمک و ادویه مرغ مزه دار کنید، سپس با یک چاقوی تیز یک برش از طول ایجاد کنید
E360a1f4b48d02286357be0f40c0d8a4 w750 h500

مرحله دوم
پنیر موزارلا، ریحان و گوجه فرنگی خرد شده را پخش کنید
Afccf2eeb4b7fc1b975a21bd2dc8cbf6 w750 h500

مرحله سوم
گوجه های خشک را پهن کرده و سینه مرغ را خوب ببندید، می توان از خلال دندان استفاده کرد.
163a0390fa30a8c0e231fb64ed1fd745 w750 h500

مرحله چهارم
روغن را در یک ماهیتابه ضخیم مخصوص فر روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و مرغ شکم پر را از هر طرف به مدت 10 دقیقه سرخ کنید.
F9099546410f92e6309e501d28c5b15e w750 h500

مرحله پنجم
قالب را با فویل بپوشانید و به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر با دمای 190 درجه قرار دهید تا مرغ نرم شود و آن را داغ سرو کنید.
 
  • گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: angel
بالا