sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,201
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
این غذای خوشمزه را درست کنید با خانواده از طعم فوق العاده آن لذت ببرید:
مواد اولیه
4 تکه سینه مرغ
نمک: یک قاشق چایخوری
ادویه مرغ: یک قاشق چایخوری
پنیر موزارلا: نصف فنجان (تازه و ورقه شده)
گوجه فرنگی: یک چهارم پیمانه (در روغن زیتون خشک شده)
گوجه فرنگی: 2 عدد (خرد شده)
روغن نباتی: 2 قاشق غذاخوری
برگ ریحان: 1/4 فنجان (تازه)
مرغ را از هر طرف با نمک و ادویه مرغ مزه دار کنید، سپس با یک چاقوی تیز یک برش از طول ایجاد کنید
مرحله دوم
پنیر موزارلا، ریحان و گوجه فرنگی خرد شده را پخش کنید
مرحله سوم
گوجه های خشک را پهن کرده و سینه مرغ را خوب ببندید، می توان از خلال دندان استفاده کرد.
مرحله چهارم
روغن را در یک ماهیتابه ضخیم مخصوص فر روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و مرغ شکم پر را از هر طرف به مدت 10 دقیقه سرخ کنید.
مرحله پنجم
قالب را با فویل بپوشانید و به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر با دمای 190 درجه قرار دهید تا مرغ نرم شود و آن را داغ سرو کنید.
مواد اولیه
4 تکه سینه مرغ
نمک: یک قاشق چایخوری
ادویه مرغ: یک قاشق چایخوری
پنیر موزارلا: نصف فنجان (تازه و ورقه شده)
گوجه فرنگی: یک چهارم پیمانه (در روغن زیتون خشک شده)
گوجه فرنگی: 2 عدد (خرد شده)
روغن نباتی: 2 قاشق غذاخوری
برگ ریحان: 1/4 فنجان (تازه)
مرغ را از هر طرف با نمک و ادویه مرغ مزه دار کنید، سپس با یک چاقوی تیز یک برش از طول ایجاد کنید
مرحله دوم
پنیر موزارلا، ریحان و گوجه فرنگی خرد شده را پخش کنید
مرحله سوم
گوجه های خشک را پهن کرده و سینه مرغ را خوب ببندید، می توان از خلال دندان استفاده کرد.
مرحله چهارم
روغن را در یک ماهیتابه ضخیم مخصوص فر روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و مرغ شکم پر را از هر طرف به مدت 10 دقیقه سرخ کنید.
مرحله پنجم
قالب را با فویل بپوشانید و به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر با دمای 190 درجه قرار دهید تا مرغ نرم شود و آن را داغ سرو کنید.