دستور تهیه سالاد فَتوش ..🥗

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6


سالاد فتوش ترکیب دلپذیری از سبزیجات تازه ست که با تکه های نان تُست شده و در برخی مواقع سینه مرغ گریل شده مخلوط و سرو می شه. سالاد فتوش که در ترکیبش از سینه مرغ گریل شده استفاده شده که می تونه وعده شام سبک و رژیمی باشد.

مواد لازم

3 عدد نان پیتا
▢1/2 پیمانه پیاز خلالی
▢1 عدد کاهو
▢1/2 پیمانه زیتون (نصف شده)
▢1 حبه سیر (درشت)
▢1/2 پیمانه خیار (خرد شده)
▢1 قاشق سوپخوری سماق
▢1/2 پیمانه سینه مرغ (گریل شده)
▢2 عدد لیموترش
▢نمک و فلفل (به میزان لازم)
▢3 شاخه پیازچه (خرد شده)
▢1 قاشق سوپخوری جعفری (خرد شده)
▢3/4 پیمانه گوجه گیلاسی (خرد شده)
▢روغن زیتون (به میزان لازم)
▢پنیر فتا (برای سرو)

دستور تهیه:

نان پیتا رو به شکل مثلث های کوچک برش بزنید و در سینی فر بچینید.

مقداری روغن زیتون روی تکه های نان بریزید تا روی هر تکه کمی روغن زیتون باشد.

فر رو روی 200 درجه سانتی گراد روشن و گرم کنید .

حالا نان های پیتا رو داخل فر روی طبقه وسط قرار دهید و 5 تا 8 دقیقه زمان دهید تا نان ها تُست و برشته شوند.

بین پخت نان ها رو خارج کنید و برگردانید تا دو طرف نان برشته گردد.

نان های تست شده رو کنار بگذارید تا سرد شوند و در این زمان به آماده کردن سالاد بپردازید.

نکات مهم

دقت داشته باشید فقط ساقه های سبز پیازچه رو خرد کنید و قسمت سفید آن اصلا خرد نشود.
 
بالا