ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,565
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
سالاد فتوش ترکیب دلپذیری از سبزیجات تازه ست که با تکه های نان تُست شده و در برخی مواقع سینه مرغ گریل شده مخلوط و سرو می شه. سالاد فتوش که در ترکیبش از سینه مرغ گریل شده استفاده شده که می تونه وعده شام سبک و رژیمی باشد.
مواد لازم
3 عدد نان پیتا
▢1/2 پیمانه پیاز خلالی
▢1 عدد کاهو
▢1/2 پیمانه زیتون (نصف شده)
▢1 حبه سیر (درشت)
▢1/2 پیمانه خیار (خرد شده)
▢1 قاشق سوپخوری سماق
▢1/2 پیمانه سینه مرغ (گریل شده)
▢2 عدد لیموترش
▢نمک و فلفل (به میزان لازم)
▢3 شاخه پیازچه (خرد شده)
▢1 قاشق سوپخوری جعفری (خرد شده)
▢3/4 پیمانه گوجه گیلاسی (خرد شده)
▢روغن زیتون (به میزان لازم)
▢پنیر فتا (برای سرو)
دستور تهیه:
نان پیتا رو به شکل مثلث های کوچک برش بزنید و در سینی فر بچینید.
مقداری روغن زیتون روی تکه های نان بریزید تا روی هر تکه کمی روغن زیتون باشد.
فر رو روی 200 درجه سانتی گراد روشن و گرم کنید .
حالا نان های پیتا رو داخل فر روی طبقه وسط قرار دهید و 5 تا 8 دقیقه زمان دهید تا نان ها تُست و برشته شوند.
بین پخت نان ها رو خارج کنید و برگردانید تا دو طرف نان برشته گردد.
نان های تست شده رو کنار بگذارید تا سرد شوند و در این زمان به آماده کردن سالاد بپردازید.
نکات مهم
دقت داشته باشید فقط ساقه های سبز پیازچه رو خرد کنید و قسمت سفید آن اصلا خرد نشود.