ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,565
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
بورانی کنگر و ماست هم یک میان وعده به حساب می آید و هم اینکه کنار غذای اصلی سرو می شود. مخصوصا در انواع مهمانی ها می توانید از آن بهره ببرید
مواد لازم برای ۴ نفر
_ کنگر۵۰۰ گرم
_ سیر۲ حبه
_ ماست چکیده۲ لیوان
_ پودر آویشن۱ قاشق چایخوری
_ فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
_ نعنا خشک۱ قاشق غذاخوری
_ پودر پیاز½ قاشق چایخوری
_ نمک½ قاشق چایخوری
_ گردو (اختیاری)۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه بورانی کنگر و ماست
مرحله اول
برای تهیه بورانی کنگر خوشمزه ابتدا کنگرها را تمیز می کنیم به این صورت که تیغ های آن را جدا کرده و می شوییم. بعد روی تخته آشپزخانه آنها را خرد کرده و داخل قابلمه ای مناسب با حجم کنگرها می ریزیم.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و ۲ لیوان آب ولرم به آن اضافه می کنیم و تامل می کنیم تا کنگرها کاملا بپزند و آب داخل آن تا حد امکان تبخیر شود.
مرحله سوم
زمانیکه کنگرها پختند، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا آنها خنک شوند. پس از آنکه سرد شدند، داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و ماست را به آن اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
سپس گردوها را با دست کمی می شکنیم و به مواد بورانی می افزاییم. سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و به بورانی اضافه می کنیم.
نکته: می توانید گردو را حذف کنید، ولی بی شک روی طعم بورانی تاثیر بسزایی دارد.
نکته: بجای سیر تازه می توانید از پودر سیر استفاده کنید.
مرحله پنجم
آنوقت ادویه ها که شامل:آویشن، پودر پیاز، فلفل سیاه و نمک است را هم به بورانی اضافه می کنیم و با قاشق همگی مواد را کاملا زیر و رو کرده و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۲۴ ساعت استراحت کند و مزه دار شود.
مرحله ششم
در آخر بورانی را از داخل یخچال بیرون می آوریم و داخل ظرف سرو می ریزیم و با انواع سبزیجات و یا خود کنگر روی آن را تزئین می کنیم. نوش جان..
آخرین ویرایش توسط مدیر: