دستور تهیه بسبوسه با خرما و خامه

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
IMG

بسبوسه با خرما و خامه یکی از دستورهای خوشمزه و لذیذ برای تهیه بسبوسه است.

مواد اولیه

_ یک پیمانه سمولینا
_ نصف یک پیمانه شکر.
_ بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری.
_ 3/4 پیمانه آب.
_ نصف پیمانه روغن نباتی.
_ 2 عدد تخم مرغ در دمای اتاق.
_ یک پاکت خامه در دمای اتاق.
_ 2 قاشق غذاخوری شیر خشک.
_ یک پیمانه شیره خرما.
_یک چهارم پیمانه نارگیل.

برای تزیین و سرو:

_ پسته خرد شده.
_ شربت
_ فر را با دمای 180 درجه گرم کنید و قالب ها را با کره چرب کنید.

طرز تهیه :

در ظرفی گود، آرد سمولینا ، نارگیل، بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سپس بقیه مواد را در مخلوط کن مخلوط کرده و روی مخلوط مواد خشک بریزید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
یک قاشق خمیر بسبوسه را به قالب اضافه کنید، سپس یک قاشق خامه و در آخر یک قاشق خمیر بسبوسه را اضافه کنید.
نیم ساعت در فر از قبل گرم شده بپزید تا کاملا بپزد.
از فر در می آوریم و شربت را روی آن می ریزیم و تزئین می کنیم و سرو می کنیم.
 
  • گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: angel

موضوعات مشابه

بالا