دستور تهیه باقلا قاتق(قاتوق)/ از خورش های ساده و خوشمزه ی شمالی

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
باقلا قاتق یکی از انواع خورش های ساده و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای شمال کشور می باشد

_ پاچ باقلا ۴۰۰ گرم
_ شوید خشک ۵ قاشق غذاخوری
_ کره ۵۰ گرم
_ سیر ۵ حبه
_ تخم مرغ ۲ عدد
_ نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
_ زردچوبه ۱ قاشق چایخوری


دستور پخت خورش باقلا قاتق

مرحله اول
برای تهیه باقلا قاتق رشتی ابتدا سیرها را رنده می کنیم، سپس به همراه کره در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا عطر سیرها بلند شود. توجه داشته باشید که سیر خیلی زود می سوزد و به همین دلیل نیاز نیست زیاد تفت داده شود.

مرحله دوم
پس از اینکه عطر سیر بلند شدف پاچ باقلا را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم، سپس شوید خشک را به همراه زردچوبه و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا یکدست شوند.

مرحله سوم
حالا به اندازه ای آب به قابلمه اضافه می کنیم که سطح آب ۲ بند انگشت بالاتر از سطح مواد باشد. درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم مواد خورش بپزند و خورش جا بیفتد. توجه داشته باشید که این خورش به صورت کم آب سرو می شود.

مرحله چهارم
پس از اینکه آب خورش کم شد و خورش به روغن افتاد تخم مرغ ها را داخل قابلمه می کشینم و چند دقیقه زمان می دهیم تا تخم مرغ ها بپزند. در پایان خورش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.نوش جاان

97116490 681717655895395 2853609978089915903 n
 
  • بوس چشمکی
واکنش‌ها[ی پسندها]: sahar♡
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,885
پسندها
22,634
امتیازها
113
مدال ها
6
چقدر زیباست دلم خواست ❤️😍
 
بالا