دستور تهیه‌ی ۵ لازانیا _ کتاب دستور تهیه ۵ لازنیا نوشته ماندیس

  • نویسنده موضوع شاهدخت
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,299
پسندها
10,250
امتیازها
113
مدال ها
16
مشخصات کتاب دستور تهیه‌ی ۵ لازانیا+ یک داستان کوتاه

نویسنده کتاب : ماندیس آثار
گردآوری: سمیرا فرجی
نور و نار
تعداد صفحات کتاب ۱۶

Screenshot   Chrome

بخشی از کتاب

لازنیا کلاسیک برای ۵ نفر

زمان آماده سازی و پخت ۵۰ دقیقه
۷۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
ا عدد پیاز بزرگ
۲ ق س رب گوجه فرنگی
اق س آب لیموی تازه
۳ عدد گوجه فرنگی رنده شده
به میزان لازم روغن
۲ حبه سیر رنده شده
۱۲ ورق لازانیای نیمه آماده
۵۰۰ گرم پنیر موزارلای رنده شده
به میزان لازم نمک، فلفل و زرد چوبه
ا ق چ پودر آویشن
مقداری گشنیز خرد شده

Screenshot

در تابه ای مناسب روغن بریزید و روی حرارت بگذارید پیاز را در آن تفت دهید. بعد از چند دقیقه سیر را هم اضافه کنید. اکنون گوشت چرخ کرده را همراه ،نمک، فلفل و کمی زردچوبه اضافه کنید و خوب هم بزنید بعد از مدتی رب را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید حالا گوجه فرنگی رنده شده را همراه با آب لیمو به مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. در صورت نیاز مقداری آب هم به مواد اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا مواد جوش بیاید سپس حرارت را کم کرده صبر تا گوشت کاملا بپزد.
کنید
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. ظرف مناسبی برای لازانیا انتخاب کنید و آن را با کمی روغن چرب کنید. حالا چند ورقه لازانیا کف ظرف قرار دهید و مقداری از مخلوط گوشت را روی سطح ورقه ها پخش کنید هر : تعداد لایه که میشود به همین شکل درست کنید. در لایه ی آخر پودر آویشن را روی گوشت بریزید سپس پنیر را روی سطح لازانیا کاملا پخش کنید.
ظرف را به مدت ۴۰ - ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید آن را بیرون بیاورید در صورت تمایل با مقداری گشنیز
سیس خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا