نسخه توصیه شده دکتر خیراندیش برای درمان غلظت خون

برای درمان غلظت خون به علائم بیمار توجه می کنیم.
چنانچه چهره بیمار گلگون باشد با نبض پر، رگها آشکار، درشت هیکل باشد مزاج ایشون گرم است
پس راهکارهای ذيل به ایشان توصیه می شود

✔️مصرف خوراکی و غذاهایی با طعم گس
و ترش و شیرین مانند:
مصرف انار ترش و شیرین
مصرف سرکه انگبین
مصرف ترشک
مصرف آب زرشک
مصرف آب کیوی و امثال اینها باعث کاهش غلظت خون می شوند

✔️پیاده روی در درمان غلظت خون بسیار حائز اهمیت است پس پياده روی را جدی بگیرید

انجام حجامت برای درمان غلظت خون مفید می باشد

حجامت درمان قوی تری است توصیه می شود برای بیمار حجامت عام ۲ تا ۳ مرحله ماهی یک مرتبه صورت گیرد. انجام حجامت عام در روزهای قرص ماه قمری بسیار بهتر است، یعنی حجامت بین بین ۱۴ تا ۲۱ ماه قمری انجام شود، طول درمان بیمار درگیر غلظت خون
۲ تا ۴ ماه می باشد.
یک نکته اگر بیمار مشکل معده دارد حتما آب انار و آب زرشک همراه با نمک مصرف شود که سردی غالب نشود و مشکلی پیش نیاید.


در درمان غلظت خون مصرف رب طبیعی بسیار سود مند و کمک کننده است
انواع رب: رب نارنج، رب سیب، رب ازگیل و علی الخصوص رب زغال اخته از اینگونه فرآورده ها می باشد.


برای درمان غلظت خون مصرف چه غذاهایی ممنوع است؟

در قدم اول بیمار تغذيه خود را اصلاح کند.
کلا غلیظ کننده های خون را از رژیم غذایی حذف کند. همه موارد هایی که در پایین مطلب ذکر خواهد شد می بایست به طور کامل

اولین قدم اصلاح تغذیه میباشد. غلیظ کننده ها کلا باید حذف شوند. تمامی مواردی که در پایین ذکر میشود باید مطلقا همگی حذف و از ممنوعات غذایی میباشند.

گوشت گاو، دل ، قلوه و جگر سیاه ممنوع می باشد.

غذاهای سرخ کردنی و انواع سس ممنوع است

استفاده خرما برای بیماران مبتلا به غلظت خون به بسیار مضر است و به هیچ وجه نباید مصرف شود

ماکارانی ، پیتزا و لازانیا و فست فود ها و غذاهایی که با سوسیس و کالباس تهیه شده اند ممنوع است

شیرینی‌جات ، کیک، دسر و فرآورده های قنادی نباید مصرف شود

کله پاچه، آش رشته و هلیم و همین طور غذاهای باقی مانده و گوشت های پس مانده

شیرینی، کیک و فرآورده های قنادی

دیزی و آبگوشت به بهیچ وجه نباید مصرف شود

توضیحات تکمیلی برای درمان غلظت خون


برای درمان غلظت خون در طب سنتی چه غذاهایی را باید مصرف کنید؟

همه مواردی که در پایین مطب بیان میشود
می بایست بی کم و کاست مهمان دایمی سفره غذایی شما باشند و از این مواد غذایی به شکل مداوم مصرف کنید

مصرف فرآورده هایی به نام افتیمونی که برای درمان غلظت خون معجزه آسا می باشند

مصرف برنج باید در کنار شوید و گشنیز و یا سماق باشد

سبزیجاتی مانند : هویج، کاهو، کلم بروکلی، ریحان، گشنیز و جعفری، کدو سبز، لوبیا سبز و بامیه حتما مصرف شود.

توجه کنید که برای استفاده از سبزیجات باید آن ها را بخار پز شوند و مقدار کمی زیره سبز و یا زعفران به سبزیجات اضافه کنید تا طبع سرد آن ها اصلاح شود

آب انار ملس مصرف شود

مصرف آبگوشت مرغ توصیه می شود می بایست نخود حذف شود و لپه را جایگزین شود همراه غذا پخته شود

مصرف خورشت کنگر و به ، آلو اسفناج، لوبیا سبز بسیار مفید می باشد و در اصطلاح مزاج ها کمک و سود مند است

نکته : اگر انجام حجامت برای شما مقدور نیست توصیه می کنیم دمنوش عناب و زرشک کوهی مصرف شود. این دمنوش جایگزین بسیار مناسبی برای حجامت است.

طرز تهیه دمنوش عناب و زرشک

ابتدا ۳۰ عدد عناب را سوراخ کنید و به همراه ۳ قاشق غذاخوری زرشک کوهی در فلاکس چای بریزید و آن گاه میگذارید برای مدت زمان ۸ ساعت دم بکشد . این دمنوش را صبح ها پیش از صبحانه مصرف کنید و این کار را برای مدت ۴۰ روز انجام دهید . دقت داشته باشید که این دمنوش به تهیه شده برای مدت زمان ۳ روز کفایت می کند و پس از ۳ روز دوباره این ترکیب را آماده کنید.

__________________________________________________

درمان غلظت خون در طب سنتی دکتر تبریزیان


داروهای توصیه شده

داروی زنبق، برای صاف کردن خون
هندباء، جلوگیری از لخته خون
افتیمون ، داروی سودابر
تبیغ، فشار بالا
اگر دستها و پاهای بیمار سرد می شود (داروی جامع همراه با آب انغوزه میل شود)

توصیه های غذایی مناسب و درمان کننده

شوید پخته شده همراه با عسل
مصرف غذاها و گیاهان گرم مثل: انغوزه و صمغ عربی و اوشق، رازیانه
برگ چغندر
عناب
زرشک
شاطره
کاسنی
آلو (آلو بخارا)
ترنجبین
تخم کاهو
انار و شکر نیشکر قبل و بعد از حجامت
پرهیز از مصرف خرما
خوردن خوراکی های با طعم گس مانند؛ انار، آب زرشک، آب کیوی سرکه انگبین
سرکه + + شیره در صبح
خوردن آب انار همراه با نمک
سرکه
نمک طبیعی
آب کیوی

تدابیر یداوی برای درمان غلظت خون

حجامت عام ۲ تا ۳ مرحله انجام شود (هر ماه یک مرتبه )
بادکش تمام بدن مخصوصا از کتف
پیاده روی کردن

داروی های صاف کننده خون/ درمان با رقیه

نسخه صاف کننده خون توصیه دکتر تبریزیان

• کاهو پنج مثقال

• برگ چغندر پنج مثقال

• کاسنی پنج مثقال

• دانه انار شیرین پنج مثقال
روایتی به ما رسیده که سفارش شده به خوردن انار بعد از انجام حجامت

• آلو (آلو بخارا) سه مثقال

• عناب سه مثقال

• ترنجبین دو مثقال

آسیاب کنید و الک کنید بدون اضافه شدن عسل چون تجربه ثابت کرده است که عسل اثر این دارو را به نصف کاهش می دهد

میزان و زمان مصرف: یک ساعت پیش از شام یا قبل از مصرف ناهار به اندازه یک قاشق مربا خوری میل شود. اگر مشکل بیمار حاد است در هر دو وعده غذایی مصرف شود.

مدت استفاده بایست طولانی باشد. مثلا دو یا سه هفته مصرف بشود. یا اینکه تا برطرف شدن مشکل غلظت خون مصرف بشود. چیز مضری در این دارو در ترکیبات این دارو نیست، بنابراین مصرف زیاد آن مشکلی ایجاد نمی کند.

چون این دارو مصرف زیادی دارد و ممکن است پرمصرف ترین دارو باشد بهتر است که از آن مقدار بیشتری آماده کنید.

هر کدام از این مواد به تنهایی سود مند است اما تجربیات نمایان کرده است که ترکیب کردن آن ها آثار بیشتری دارد.

به چه دلیل مواد باید با هم ترکیب شود؟

اول اینکه در روایت شرط ذکر نشده که مثلا اگر کاهو را استفاده کردی دیگر نباید برگ چغندر میل کنی

دوم اینکه از روایات بسیاری برداشت می شود که ترکیبات خوب است و حتی خود ائمه سعی بر ترکیب کردن گیاهان داشته اند. به طور مثال در روایت آمده است که به شخصی فرموند از مهریه همسرت یک درهم هدیه بردار و با آن عسل و سیاهدانه بخر و آب باران تهیه کن و با هم ترکیب کن و مصرف کن و بیماری تو خوب خواهد شد.

شایان ذکر است هر یک از عسل و سیاهدانه و آب باران خود به تنهایی درمان تمام امراض است اما باهم ترکیب هم شده اند.

یک نکته :باور ما این است که داروی صاف کننده خون هرچه بیشتر مصرف شود بهتر است.

موضوعی که امروزه به نام حساسیت مطرح شده است به علت آلودگی خون می باشد . و اینکه حساسیت درمان ندارد اما داروی صاف کننده خون درمان حساسیت‌هاست است.

یکی از علامت های غلظت و کثیفی خون خواب رفتگی دستها و پاها است. این دارو آلودگی خون را هم از بین می برد و همین طور خون را رقیق می‌کند.

نسخه مناسب درمان لکه های صورت و بدن است.

برای درمان جوش صورت و جوش غرور جوانی می‌توان به این ترکیب سویق عدس نیز افزود کرد یا اینکه در کنار تجویز صاف کننده خون،توصیه به استفاده از سویق عدس بشود.

برخی موادپیش از ترکیب کردن باید در سایه خشک شوند اما بعضی مواد تفاوتی ندارد. انار بایست در آفتاب خشک بشود چون به این راحتی ها خشک نمی‌شود.

عناب و ترنجبین به عنوان صاف کننده خون در روایات ذکر نشده است ولی مشهوریت و معروفیت به صاف کنندگی خون می باشند

همین طور شاهتره و زرشک کوهی در روایت ها بیان نشده است. زرشک کوهی ضرر دارد، حتی گفته شده که سرطان زا می باشد . در عربی به عنوان «عنبر باریس» شناخته شده است که در روایات اسمی از این وجود ندارد.

اگر کسی بتواند در فصل فراوانی آلو سیاه هسته آن را جدا کند و خشک نماید و آسیاب کند برای تهیه و ترکیب دارو راحت خواهد بود.

استفاده از برگ کاسنی توصیه می شود و اگر برگ کاسنی موجود نبود از ساقه و یا از تخم آن نیز می‌شود در تهیه دارو استفاده کرد.

برگ کاسنی حتما باید بدون شست‌وشوی خشک بشود چون قطره ای از بهشت روی برگ های کاسنی وجود دارد . بسیار توصیه شده به استفاده از برگ چغندر قند خیلی که در عربی به عنوان سلق شناخته می شود.

منظور از کاهو نیز کاهوی بومی منطقه است. اگر برگ کاهو موجود نباشد، از تخم کاهو نیز می‌شود استفاده کرد اما خواص خود برگ کاهو را نخواهد داشت.
__________________________________________________

تدابیر درمان چربی و غلظت خون در طب سنتی دکتر روا زاده

شایع‌ترین علائم غلظت خون

داشتن احساس خستگی بدون علت است که ناشی از کمبود اکسیژن‌رسانی به سلول‌های بیمار است. همین طور گلگونی صورت ، چشمهای قرمز، اختلالات هوشیاری، اختلالات تمرکز و دقت، اختلال و دردهای پریودی ، خواب آلوده بودن، اختلال در بینایی (مثل تاری دید)، اختلال تنفسی و نفس تنگی، تیره شدن رنگ لب (مخصوصا به هنگام فعالیت بدنی)، کبود شدن انگشتان دست، لب و زبان را می‌توان عنوان کرد . با انجام آزمایش خون CBC و اندازه‌گیری میزان هموگلوبین در خون، می‌توان به این بیماری پی برد

درمانهای غلظت خون با طب سنتی

جهت بر طرف کردن غلظت خون می بایست در رژیم غذایی مصرف روغن‌های حیوانی و جامد ، گوشتهای قرمز، دل، قلوه، مغز گوسفند، لبنیات پرچرب را کمتر مصرف کنید . شربت هایی مثل شربت آبلیمو،سکنجبین و شربت خاکشیر نیز در طول روز مصرف شود اینها به رقیق شدن خون کمک کننده می باشند

✔️برای بر طرف شدن این مشـکل در کنار اصلاح مورد های بالا و فعالیت بدنی و ورزش روزانه

✔️در افراد با مزاج سرد هر روز از دمنوش آویشــن مصرف کنند

✔️ در افراد با مزاج گرم از مخلوط “آویشن + عـناب” مصرف کنند

در طب سنتی مصرف میوه‌هایی مانند:

آلبالو، انار، توت سیاه، تمشک، زغال اخته، لیموی تازه، زرشک، آلو، انگور، و سبزی‌هایی مانند: شنبلیله، کاسنی، ریواس و کدوی سبز برای کاهش غلظت خون بسیار مفید هستند.

همین طور مصرف روزانه چای مکه که در اصل دم نوش گلبرگ‌های گیاهی به نام رزچینی می باشد. نیز در کاستن فشارخون و نیز کاهش خطر پیدایش لخته‌های خونی در رگها سود مند است.

توصیه های دکتر روازاده برای درمان غلظت خون

برای بر طرف شدن غلظت خون از غذاهای سودا زا اکیدا دوری کنید. همین طور مصرف از گل گاو زبان و انجام حجامت از مواردی هستند که ایشان بسیار توصیه فرموده اند

چند راهکار مناسب برای پایین آوردن چربی و غلظت خونی که بیش از حد معمول است:

✔️مصرف زیاد سماق و آش سماق در رژیم غذایی

✔️ استفاده از کره مَشکی، کره ای که در مشک درست تهیه می شود (کره محلی) در خوراک و غذاهای روزمره

✔️ هر روز به مدت یک ماه یک قاشق مرباخوری اسپند مصرف کنید

✔️ در پایان غذا مقداری سرکه خانگی استفاده کنید

✔️ سالی دو بار حجامت انجام دهید

✔️ حتما در طول شبانه روز دو لیوان شربت خاکشیر گرم مصرف کنید


✔️ مصرف عرق كاسنی و شاهتره روزانه سه فنجان توصیه می شود

✔️مصرف جوشانده ترکیبی از يک قاشق مرباخوری رازيانه،انيسون،پونه،تخم کرفس در يک ليوان آبجوشیده به مدت زمان 5 دقيقه با عسل

✔️مصرف جوشانده عناب ،دمکرده زرشک و آب انار که موجب صاف شدن خون ميشوند.

✔️هنگام درد گردن و خواب رفتن دست و پا و انگشت ها و کمر و شانه ها که از نشانه های غلظت خون ميباشد توصیه می شود به ماليدن روغن بادام تلخ به گردن و دست و پاها

__________________________________________________

درمان غلظت خون در طب سنتی دکتر معارفی

مهمترین علت هایی که باعث غلیظ شدن خون می شود استفاده از داروهای شیمیایی در برگیرنده:
تمامی آنتی بیوتیک ها، کورتون ها، شیمی درمانی، پرتو درمانی و داروهای ضد هیستامین
می باشد

غذاهایی که باعث غلظت خون می باشند‌

دل، قلوه، جگر سیاه، گوشتهای کنسروی یا خشک شده، غذاهای سرخ کردنی، گوشت گاو، زیاده روی در مصرف کباب، روغنهای مایع و جامد، سوسیس و کالباس ، چیپس، پفک و انواع فست فودها، نان هایی با سبوس کم و عاری از سبوس مثل: نان ساندویج، خمیرهای پیتزا و….
مصرف غذاهای سرخ شده و فست فودها و غذاهای فشرده را نیز عامل غلظت خون می باشند

غذا و گیاهان رقیق کننده ها خون کدام است؟

توصیه می کنیم مصرف آسپیرین را کنار بگذارید و از چندین ماده غذایی استفاده کنید که عارضه های داروهای رقیق کننده خون شیمیایی را به هیچ وجه ندارند

فهرست کامل در ادامه ارائه می شود :

✔️دم نوش چای مکه(چای قرمز) هر شب قبل از خواب یک فنجان مصرف شود

✔️یک استکان آب انار تازه میل شود

✔️یک استکان آب زرشک استفاده شود

✔️یک استکان دم نوش یا عرق چای کوهی توصیه می شود

✔️یک استکان دم نوش یا عرق قرقات مصرف شود

✔️مصرف یک استکان دمنوش یا عرق کاسنی

✔️یک فنجان شربت آبلیموی تازه استفاده شود

✔️یک استکان از عرق هایی مانند؛آویشن ، بومادران،کاکل ذرت، دم گیلاس، گزنه و مانند آن توصیه می شود

✔️رژیم غذایی شامل بر غذاهای با لطافت و رقیق کننده خون

✔️مصرف بعضی از میوه های مرطوب
هندوانه، خربزه، طالبی، گرمگ، مرکبات، گیلاس، آلبالو، زردآلو، آلوی بخارا، آلوچه درختی، تمشک، شاه توت، توت سیاه، توت فرنگی، لیموترش، لیمو شیرین، انار، انبه مصرف شود.

لیست گیاهان دارویی رقیق کننده خون مناسب انواع مزاج ها

✔️کاسنی، شاه تره، آویشن، نیلوفر، خارشتر، خارخسک، اسفرزه، قدومه، تخم شربتی، چای مکه، زرشک خاصیت دارویی دارند.

راهکارهای درمانی برای غلظت خون و چربی خون و کثیفی خون بر پایه طب سنتی

✔️١.مصرف صاف کننده های خون به طور مداوم

شربت بیدمشک
شکر قرمز
برگ چغندر
انار یا آب انار
زرشک یا آب آن
عناب یا لعاب آن
شاتره یا عرق آن
کاسنی یا عرق آن
کاهو یا تخم کاهو
مویز یا شربت آن
مغز خیار بزرگ
لیمو ترش تازه
آرد گرده نخل
گل گاو زبان
شربت خاکشیر

✔️٢.استفاده از کاهش دهنده های چربی خون

آبغوره
شربت سکنجبین
سرکه خمری
انواع لیمو ها
گیلاس و آلبالو
گریپ فروت
بادام و چلغوز
سیب و گلابی
کدو و پیاز
سیر و آبلیمو
تخم گشنیز
شنبلیله
انواع کلم
روغن زیتون
اسفرزه
بارهنگ
دم نوش گل ساعتی
دم نوش خار مریم
بلعیدن اسفند
سبزی ها و میوه

✔️۳- انجام حجامت و در صورت لزوم فصد توصیه می شود


✔️۴- دوری از لوبیا و کنسروجات و کره حیوانی و روغنهای بازاری و پرهيز از سیگار


◾نکته مهم
تصفیه کننده های خون باعث درمان آلرژی و حساسیت ها و بیماریهای پوستی و اصلاح طبع خون نیز می باشند.

مصرف روزانه یک عدد سیب تاثیر در کاهش چربی خون بسیار موثر است

__________________________________________________

درمان غلظت خون در طب سنتی دکتر ضیایی


علت غلظت خون چیست؟


1ـ زندگی‌در مناطق مرتفع (آپارتمان‌ها و کوه‌ها)،
2ـ استرس زیاد (نگرانی شدید که استمرار دارد)
3ـ زندگی در هوای آلودۀ شهری علی الخصوص در اوج ترافیک و محیطی که آلوده به دود سیگار و قلیان و...، باشد
4ـ مصرف نکردن آب و مصرف نکردن آبجوش ولرم یا مصرف بسیار کم اینها

درمان های غلظت خون نسخه دکتر ضیایی

✔️الف. درمان با داروهای مفرده


1ـ در طول 24 ساعت هشت لیوان آب‌و آبجوش ولرم (یعنی هر شش ساعت یک‌لیوان آب‌و یک‌لیوان آبجوش ولرم) که به شکل مکیدنی بنوشد،
2ـ صبح قبل از صبحانه 14 عدد میوۀ عنّاب که کاملا رسیدۀ شیرین شده را (هسته نداشته باشد) ترکیب شده با عسل طبیعی کوهی مصرف کنید ( برای تولید خون سالم و تمیز در بدن )
3ـ صبحها قبل از شروع به کار،میوۀ عنّابِ کامل رسیده را بجوشانید و پس از کمی سردشدن به نسبت مساوی با آب کاهو ترکیب کرده و مصرف کنید (تصفیه شدن خون، رقیق شدن خون، تولید شدن خون سالم و ضدّ سرطان)،

4ـ در وسط روز 14 عدد میوۀ تمشک میل کنید

5ـ برای عصرانه یک ساقه ریواس مصرف کنید

6ـ کنار غذا کاهو بدون سُس استفاده کنید
(یک عدد کاهوی متوسّط در طول شبانه روز مصرف کنید )

7ـ شب هنگام پیش از شام هفت عدد آلو بخارای خشک بصورت مکیدنی میل مصرف کنید

8ـ به همراه شام یک قاشق غذاخوری زرشک خام میل کنید

✔️ب. درمان با داروهای مرکّبه:

1ـ ترکیب میوۀ نسترن 50 گرم+ کیالک 25 گرم.

2ـ زیرفون 20 گرم+ به لیمو 15 گرم با هم ترکیب شود

3ـ تاجریزی 25 گرم+ سرخ ولیک (برگ‌های گیاه زالزالک) 15 گرم با هم ترکیب شود

دستورالعمل مصرف چگونه است؟
برای هر یک از داروهای مرکّبه: یک قاشق چای‌خوری از پودر مخلوط در یک فنجان آب جوش به صورت دم نوش ، پس از اینکه ولرم شدن، با یک قاشق مربّاخوری عسل زرشک یا عسل عنّاب مخلوط و سپس مصرف شود
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا