خانومای اشپز قیمه هاتون چجوری درست میکنید؟ 🦋

  • نویسنده موضوع sahar♡
  • تاریخ شروع
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
فردا مهمون داریم قیمه بادمجون میخایم بزاریم مامانم سپرده ب من حالا راز خوشمزگی قیمه ها تون بگین من ابروم حفظ کنم:p.s.smi-1-(57):
 
آفتابگردان

آفتابگردان

آفتابِ من بتاب
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
1,779
پسندها
3,827
امتیازها
113
مدال ها
3
لپه رو از قبل خیس بده، رب رو هم قبل اضافه کردن حتما تفت بده تا قیمه بوی ابگوشت نده، مراقب باش بادمجونها تلخ نباشه، لیمو عمانی رو هم چک کن تلخ نباشه گاهی حتی پوست لیمو هم تلخه، یکبار مجبور شدم ابگوشتم رو بریرم دور بخاطر تلخی لیمو
 
آفتابگردان

آفتابگردان

آفتابِ من بتاب
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
1,779
پسندها
3,827
امتیازها
113
مدال ها
3
اگه یه دونه چاشنی خورشت هم بهش اضافه کنی عالی میشه ولی قبلش ادویه نباید بریزی، چون چاشنی ادویه و نمک داره
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,983
پسندها
22,648
امتیازها
113
مدال ها
6
فردا مهمون داریم قیمه بادمجون میخایم بزاریم مامانم سپرده ب من حالا راز خوشمزگی قیمه ها تون بگین من ابروم حفظ کنم:p.s.smi-1-(57):
به سلامتی
همه نکات رو آفتابگردان جان گفت
من لپه رو جدا می زارم پخته بشه
یه کف میاد روی سطح لپه جمعش می کنم
لیمو امانی رو اگر خودت تمیز کنی آسیاب کنی خیالت راحت تره
عطاری مطمئن آشنا اگر سراغ داری ازش پودر لیمو امانی بخر
من ادویه کاری و زرد چوبه می زنم
با روغن خیلی کم گوشت رو تفت می دم شعله خیلی ملایم
پیاز فراوان به غذا لعاب میده
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
لپه رو از قبل خیس بده، رب رو هم قبل اضافه کردن حتما تفت بده تا قیمه بوی ابگوشت نده، مراقب باش بادمجونها تلخ نباشه، لیمو عمانی رو هم چک کن تلخ نباشه گاهی حتی پوست لیمو هم تلخه، یکبار مجبور شدم ابگوشتم رو بریرم دور بخاطر تلخی لیمو
مرسی‌ عزیزم
بادمجان هارو بزارم توی قیمه ها بپزه یاجدا!!
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
به سلامتی
همه نکات رو آفتابگردان جان گفت
من لپه رو جدا می زارم پخته بشه
یه کف میاد روی سطح لپه جمعش می کنم
لیمو امانی رو اگر خودت تمیز کنی آسیاب کنی خیالت راحت تره
عطاری مطمئن آشنا اگر سراغ داری ازش پودر لیمو امانی بخر
من ادویه کاری و زرد چوبه می زنم
با روغن خیلی کم گوشت رو تفت می دم شعله خیلی ملایم
پیاز فراوان به غذا لعاب میده
سلامت باشی جانم
لیمو عمانی و خودش و داریم پودرش ندارم
گوشتم جدا بپزم👌
ممنونم عزیزمی
 
آفتابگردان

آفتابگردان

آفتابِ من بتاب
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
1,779
پسندها
3,827
امتیازها
113
مدال ها
3
مرسی‌ عزیزم
بادمجان هارو بزارم توی قیمه ها بپزه یاجدا!!
جدا سرخشون کن موقع سرو کنار قیمه بزار اگه داخل فیمه پخته بشه از هم وا میره و ظاهر خوبی به غذا نمیده
گوشت رو با یه پیاز و یک لیوان اب بذار جوش بیاد بعد کف گوشت رو بردار و زرد چوبه برن تا ابش حسابی کشیده بشه بعد روغن بریز تا گوشت حسابی سرخ بشه پیاز هم همراه گوشت سرخ میشه لپه رو هم بهش اضافه کن تا تفت بخوره میتونی رب رو هم همینجا با هم تفت بدی همه مواد که خوب تفت خورد و به روغن افتاد بهش اب گرم اضافه کن اب رو کن کم اضافه کن تا از جوش نیفته بعد زیرش رو کم کن تا جا بیفته ادویه رو هم همون موقع تفت دادن بریز تا بوی خامی نده
با این روش نه کف میکنه، نه بوی خامی میده، و هم اینکه خیلی خوشرنگ میشه نمک رو اخر پخت اضافه کن زعفران رو هم اواسط پخت، دوست داشتی نصف استکان گلاب هم اضافه کن،اگه از چاشنی خورشت استفاده میکتی دیگه نیاز به زعفران نیست لیمو رو هم اواسط پخت اضافه کن، مراقب باش هسته لیمو وارد غذا نشه،
 
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
من قبل از پخت لپه رو ک خیس کردم ی بار می جوشونم
در آخر زعفران دم کرده هم اضافه می کنم ..
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
جدا سرخشون کن موقع سرو کنار قیمه بزار اگه داخل فیمه پخته بشه از هم وا میره و ظاهر خوبی به غذا نمیده
گوشت رو با یه پیاز و یک لیوان اب بذار جوش بیاد بعد کف گوشت رو بردار و زرد چوبه برن تا ابش حسابی کشیده بشه بعد روغن بریز تا گوشت حسابی سرخ بشه پیاز هم همراه گوشت سرخ میشه لپه رو هم بهش اضافه کن تا تفت بخوره میتونی رب رو هم همینجا با هم تفت بدی همه مواد که خوب تفت خورد و به روغن افتاد بهش اب گرم اضافه کن اب رو کن کم اضافه کن تا از جوش نیفته بعد زیرش رو کم کن تا جا بیفته ادویه رو هم همون موقع تفت دادن بریز تا بوی خامی نده
با این روش نه کف میکنه، نه بوی خامی میده، و هم اینکه خیلی خوشرنگ میشه نمک رو اخر پخت اضافه کن زعفران رو هم اواسط پخت، دوست داشتی نصف استکان گلاب هم اضافه کن،اگه از چاشنی خورشت استفاده میکتی دیگه نیاز به زعفران نیست لیمو رو هم اواسط پخت اضافه کن، مراقب باش هسته لیمو وارد غذا نشه،
مرسی عشقم 😍
گلاب اره واسه همون رستورانی ها بوی گلاب میده
مرسییی اینقد دقیق گفتی
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
من قبل از پخت لپه رو ک خیس کردم ی بار می جوشونم
در آخر زعفران دم کرده هم اضافه می کنم ..
لپه هاش دیر پزه اینجوری فک کنم بهتره مرسی ثمینم 😍
 
بالا