sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,201
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
فردا مهمون داریم قیمه بادمجون میخایم بزاریم مامانم سپرده ب من حالا راز خوشمزگی قیمه ها تون بگین من ابروم حفظ کنم
به سلامتیفردا مهمون داریم قیمه بادمجون میخایم بزاریم مامانم سپرده ب من حالا راز خوشمزگی قیمه ها تون بگین من ابروم حفظ کنم
مرسی عزیزملپه رو از قبل خیس بده، رب رو هم قبل اضافه کردن حتما تفت بده تا قیمه بوی ابگوشت نده، مراقب باش بادمجونها تلخ نباشه، لیمو عمانی رو هم چک کن تلخ نباشه گاهی حتی پوست لیمو هم تلخه، یکبار مجبور شدم ابگوشتم رو بریرم دور بخاطر تلخی لیمو
سلامت باشی جانمبه سلامتی
همه نکات رو آفتابگردان جان گفت
من لپه رو جدا می زارم پخته بشه
یه کف میاد روی سطح لپه جمعش می کنم
لیمو امانی رو اگر خودت تمیز کنی آسیاب کنی خیالت راحت تره
عطاری مطمئن آشنا اگر سراغ داری ازش پودر لیمو امانی بخر
من ادویه کاری و زرد چوبه می زنم
با روغن خیلی کم گوشت رو تفت می دم شعله خیلی ملایم
پیاز فراوان به غذا لعاب میده
جدا سرخشون کن موقع سرو کنار قیمه بزار اگه داخل فیمه پخته بشه از هم وا میره و ظاهر خوبی به غذا نمیدهمرسی عزیزم
بادمجان هارو بزارم توی قیمه ها بپزه یاجدا!!
مرسی عشقم 😍جدا سرخشون کن موقع سرو کنار قیمه بزار اگه داخل فیمه پخته بشه از هم وا میره و ظاهر خوبی به غذا نمیده
گوشت رو با یه پیاز و یک لیوان اب بذار جوش بیاد بعد کف گوشت رو بردار و زرد چوبه برن تا ابش حسابی کشیده بشه بعد روغن بریز تا گوشت حسابی سرخ بشه پیاز هم همراه گوشت سرخ میشه لپه رو هم بهش اضافه کن تا تفت بخوره میتونی رب رو هم همینجا با هم تفت بدی همه مواد که خوب تفت خورد و به روغن افتاد بهش اب گرم اضافه کن اب رو کن کم اضافه کن تا از جوش نیفته بعد زیرش رو کم کن تا جا بیفته ادویه رو هم همون موقع تفت دادن بریز تا بوی خامی نده
با این روش نه کف میکنه، نه بوی خامی میده، و هم اینکه خیلی خوشرنگ میشه نمک رو اخر پخت اضافه کن زعفران رو هم اواسط پخت، دوست داشتی نصف استکان گلاب هم اضافه کن،اگه از چاشنی خورشت استفاده میکتی دیگه نیاز به زعفران نیست لیمو رو هم اواسط پخت اضافه کن، مراقب باش هسته لیمو وارد غذا نشه،
لپه هاش دیر پزه اینجوری فک کنم بهتره مرسی ثمینم 😍من قبل از پخت لپه رو ک خیس کردم ی بار می جوشونم
در آخر زعفران دم کرده هم اضافه می کنم ..