Reza
کاربر شهروند
- تاریخ ثبتنام
- 1/7/22
- نوشتهها
- 1,834
- پسندها
- 2,425
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
در بخش شیرینی پزی سایت وطن وی برای شما دوستان عزیز دستور پخت بیسکویت جو خانگی را در ادامه قرار دادیم، لطفا با ما همراه باشید.
بیسکویت جو خانگی
مواد لازم برای تهیه بیسکویت جو
- آرد جو: ۲۰۰ گرم
- کره: ۱۳۰ گرم
- سبوس گندم: ۵۰ گرم
- پودر قند: ۵۰ گرم
- شیره انگور یا خرما: 3 قاشق غذا خوری
- شیر: ۳ قاشق غذا خوری
- بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
- وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
- نمک: نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه بیسکویت جو خانگی
- ابتدا آرد جو ، سبوس ، بیکینگ پودر ، نمک و وانیل را با هم مخلوط و یک بار الک کنید تا سبک شود و اگر دانه درشتی در آنها باشد گرفته شود.
- کره سرد را از یخچال خارج و به قطعات کوچک تر خرد و به مخلوط اضافه کنید و با همزن برقی یا غذاساز خوب هم بزنید تا یکدست شود، سپس شیره انگور و شیر را به ترتیب اضافه کنید و با افزودن هر کدام چند پالس هم بزنید.
- مواد را باید در حدی بزنید که مانند خمیر وسط کاسه جمع شود. این خمیر نیازی به ورز دادن ندارد و نباید گرمای دست را احساس کند چون بعد از پخت به روغن میافتد. اگر خمیر جمع نشد، با نوک انگشت کمی آن را ورز دهید .خمیر را داخل نایلون بگذارید و به مدت نیم ساعت استراحت دهید.
- بعد از گذشت نیم ساعت خمیر را باز و با چنگال روی آن را سوراخ سوراخ کنید و با کاتر دلخواه برش بزنید ، سپس در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید، بگذارید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه بهمدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید و بعد از گذشت این زمان آن را از فر خارج و از کاغذ روغنی جدا کنید.
- اگر فر نداشتید در یک تابه دو طرفه کاغذ روغنی بیندازید و بیسکویت ها را روی آن بچینید و در آن را ببندید و با حرارت کم 30 دقیقه بپزید.
1- زیره یا شوید را به مواد خشک اضافه کنید.
2- می توانید به دلخواه کمی کنجد روی بیسکویت جو بریزید.
3- به دلخواه پودر قند را حذف و فقط از شیره انگور یا خرما استفاده کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر: