بیسکویت جو خانگی را با دستور زیر درست کنید

  • نویسنده موضوع Reza
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Reza

Reza

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6

در بخش شیرینی پزی سایت وطن وی برای شما دوستان عزیز دستور پخت بیسکویت جو خانگی را در ادامه قرار دادیم، لطفا با ما همراه باشید.

بیسکویت جو خانگی​

مواد لازم برای تهیه بیسکویت جو​

  • آرد جو: ۲۰۰ گرم
  • کره: ۱۳۰ گرم
  • سبوس گندم: ۵۰ گرم
  • پودر قند: ۵۰ گرم
  • شیره انگور یا خرما: 3 قاشق غذا خوری
  • شیر: ۳ قاشق غذا خوری
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • نمک: نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه بیسکویت جو خانگی​

طرز تهیه بیسکویت جو خانگی,بیسکویت جو

  • ابتدا آرد جو ، سبوس ، بیکینگ پودر ، نمک و وانیل را با هم مخلوط و یک بار الک کنید تا سبک شود و اگر دانه درشتی در آن‌ها باشد گرفته شود.
  • کره سرد را از یخچال خارج و به قطعات کوچک تر خرد و به مخلوط اضافه کنید و با همزن برقی یا غذاساز خوب هم بزنید تا یکدست شود، سپس شیره انگور و شیر را به ترتیب اضافه کنید و با افزودن هر کدام چند پالس هم بزنید.
  • مواد را باید در حدی بزنید که مانند خمیر وسط کاسه جمع شود. این خمیر نیازی به ورز دادن ندارد و نباید گرمای دست را احساس کند چون بعد از پخت به روغن می‌افتد. اگر خمیر جمع نشد، با نوک انگشت کمی آن را ورز دهید .خمیر را داخل نایلون بگذارید و به مدت نیم ساعت استراحت دهید.
  • بعد از گذشت نیم ساعت خمیر را باز و با چنگال روی آن را سوراخ سوراخ کنید و با کاتر دلخواه برش بزنید ، سپس در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید، بگذارید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه به‌مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید و بعد از گذشت این زمان آن را از فر خارج و از کاغذ روغنی جدا کنید.
  • اگر فر نداشتید در یک تابه دو طرفه کاغذ روغنی بیندازید و بیسکویت ها را روی آن بچینید و در آن را ببندید و با حرارت کم 30 دقیقه بپزید.
نکات
1- زیره یا شوید را به مواد خشک اضافه کنید.
2- می توانید به دلخواه کمی کنجد روی بیسکویت جو بریزید.
3- به دلخواه پودر قند را حذف و فقط از شیره انگور یا خرما استفاده کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا