angel
کاربر نمونه
Ms- تاریخ ثبتنام
- 12/10/22
- نوشتهها
- 954
- پسندها
- 3,478
- امتیازها
- 93
- مدال ها
- 5
- جنسیت
- خانم👩
شما می توانید برای تهیه یک ماهی خوشمزه از انواع ماهی ها استفاده کنید ولی بهترین و لذیذ ترین ماهی که تیغ بسیار کمی دارد و بین ما ایرانی ها محبوب است ماهی قزل آلا است که شما می توانید بعد از مزه دار کردن داخل تابه سرخ کنید و یا می توانید روی توری فلزی قرار دهید و کباب کنید و یا می توانید داخل فر قرار داده و از طعم این غذای خوشمزه لذت ببرید
نوش جان💙
🍽مواد لازم:
ماهی قزل آلا | ۱ عدد |
ادویه ماهی | ۱ ق غذا خوری |
پودر انبه | ۱ ق چای خوری |
نارنج | ۱ عدد |
روغن زیتون | ۲ ق غذا خوری |
پیاز | ۱ عدد |
زعفران | ۱ ق غذا خوری |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، کمی زیره |
🍽طرز تهیه:
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید ماهی را خوب بشورید و اگر می خواهید به صورت درسته سرخ کنید باید داخل شکم ماهی را خوب شسته و تمیز کنید و یا می توانید برش بزنید و خرد کنید. اگر ماهی را به صورت درسته سرخ می کنید باید چند برش عمیق روی آن ایجاد کنید تا مزه ها به خورد ماهی برود و بوی زهم نگیرد.مرحله دوم: مزه دار کردن
در ادامه باید ادویه های گفته شده را باهم مخلوط کنید و دستکش انداخته و با ماهی خوب ماساژ دهید تا همه جای ماهی به مواد آغشته شود. سپس آب نارنج و روغن زیتون را اضافه کنید و خوب ماساز دهید و اصلا نمک در مرحله مزه دار کردن نزنید و در انتها کمی زعفران دم کرده روی آن بریزید و داخل یک ظرف قرار دهید و با پیاز خلالی شده خوب کاور کنید و برای ۱۴ ساعت زمان دهید تا ماهی مزه دار شود.مرحله سوم: سرخ کردن ماهی
در ادامه داخل یک تابه کمی روغن ریخته و زمانی که داغ شد هر دو طرف ماهی را سرخ کنید و در حال سرخ شدن نمک بزنید و حتما درب تابه را بردارید وگرنه ماهی شما شل می شود. می توانید داخل فر از قبل گرم شده نیز قرار دهید و با فویل بپوشانید و برای ۳۰ دقیقه زمان دهید تا پخته شود و اگر می خواهید کباب کنید باید منقل را از قبل اماده کنید و ماهی را باز کنید و روی توری قرار دهید و کبابی کنید.نوش جان💙