sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,200
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
مواد لازم :
سینه مرغ حدود ۱۵۰ گرم
پیاز یک عدد
سیر دو حبه
اسفناج یک لیوان
پنیر لبنه ۶۰ گرم
نمک و ادویه به مقدار لازم
مواد نان یا کرپ :
تخم مرغ یک عدد
آرد کامل گندم یا جو دوسر دوسوم پیمانه
نمک، ادویه، سبزی خشک و زعفران دم کشیده
طرز تهیه:
پیاز رو نگینی خرد میکنیم و با مقدار کمی روغن در داخل تابه تفت میدیم، سینه مرغ رو تیکه تیکه میکنیم و سیرها رو ریز رنده میکنیم، همراه با پیاز، نمک وادویه و تیکه های مرغ تفت میدیم اگر درحال سوختن بود کمی آب اضافه میکنیم.
اسفناج را خرد و همراه با پنیر لبنه به بقیه مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و میذاریم که بپزه.
طرز تهیه نان یا کرپ :
تخم مرغ و نمک وادویه و سبزی خشک شده را رو داخل ظرف با همزن مخلوط میکنیم و سپس زعفران دم کشیده و آرد کامل گندم یا جو دوسر را با آب یا شیر به مخلوط اضافه میکنیم و به خوبی هم میزنیم، و کف تابه تفلون رو با اسپری تمیز کمی روغن میزنیم و پخش میکنیم و سپس مواد رو میریزیم تا سرخ بشه.
سپس با دست به آرامی لایه نازک رو از تابه جدا و برعکس میکنیم تا طرف دیگهی اون نیز سرخ بشه، غلظت مواد باید طوری باشه که راحت پخش بشه و زمانی در تابه ریخته میشه، تبدیل به یک لایه نازک بشه پس از اینکه دو طرف سرخ شده، کرپ حاضر شده و مرغ و اسفناج پنیری رو داخلش میریزیم و به صورت لقمهایی یا ساندویچ بهش شکل میدیم.