کاجول
کاربر شهروند
- تاریخ ثبتنام
- 15/10/22
- نوشتهها
- 4,141
- پسندها
- 6,048
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 12
هاگ باکتری، نوعی هاگ است که ساختار آن توسط باکتریها سازماندهی شده است.
نگهداری برنج خیسشده یا پخته در دمای اتاق میتواند هاگهای باکتری را فعال کند و باعث شود که شروع به رشد کنند.
این باکتریها سمومی تولید میکنند که با پختن یا گرم کردن مجدد غیرفعال نمیشوند و میتوانند به بیماری شدید دستگاه گوارش منجر شوند.
بنابراین مطمئن شوید که برنج خیسکرده یا پخته را برای مدت طولانی در دمای اتاق نگه نمیدارید.
برخی از دلایل دیگر شستن برنج
به گفته متخصصان، از دلایل دیگر شستن برنج، زدودن گردوغبار، حشرات، سنگهای کوچک و تکههای پوسته برنج است که در فرایند تولید برنج به جا ماندهاند.
از طرفی در سالهای اخیر، استفاده گسترده از پلاستیک در زنجیره تامین مواد غذایی به پیدا شدن ریزپلاستیکها در غذاهای ما از جمله برنج منجر شده است. یک مطالعه نشان داد که در فرایند شستن، تا ۲۰ درصد از ریزپلاستیکها از بین میروند.
احتمال وجود آرسنیک نیز از دلایلی است که بسیاری از افراد ترجیح میدهند برنج را پیش از مصرف بشورند. هرچند مطالعات نشان میدهد که شستن برنج حدود ۹۰ درصد آرسنیک آن را میزداید اما از طرفی مقدار زیادی از سایر مواد مغذی مهم آن از جمله مس، آهن، روی و وانادیوم را نیز از بین میبرد.