آموزش سوپ کدو حلوایی

  • نویسنده موضوع شاهدخت
  • تاریخ شروع
شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,299
پسندها
10,255
امتیازها
113
مدال ها
16
سوپ کدو حلوایی

مواد لازم :
سیب زمینی متوسط ۱ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
زنجبیل به میزان دلخواه
کره ۲۵ گرم
آبلیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری
آب مرغ پخته شده ۱ پیمانه
آب ۱ پیمانه
کدو حلوایی۴۰۰ گرم
جعفری تازه و خامه برای تزیین به میزان لازم

IMG 20221011 105501 622

طرز تهیه :

پوست روی کدو حلوایی را گرفته و به اندازه‌های کوچک خُرد می‌کنیم.
سیب‌زمینی و پیاز را برش زده با سبزیجات ترکیب می‌کنیم.
مواد ترکیب شده را به همراه کره و یک پیمانه آب روی شعله کم قرار می‌دهیم و در حدود پانزده دقیقه صبر می‌کنیم تا کدوها و سیب‌زمینی‌ها کاملا پخته شوند.
بعد با کمک گوشت‌کوب برقی یا گوشت‌کوب دستی یا حتی مخلوط‌ کن همه مواد را با هم ترکیب کرده تا به شکل پوره و کاملاً یکدست تبدیل شوند و سپس نمک و ادویه را به پوره سوپ اضافه می‌کنیم.
یک پیمانه آب مرغ را به مخلوط سوپ اضافه کرده و مجدد قابلمه را روی حرارت با شعله کم قرار می‌دهیم. در حدود پنج دقیقه زمان می‌دهیم تا مواد سوپ کاملا با هم یکدست شوند.اگر آب مرغ پخته شده در دسترس نداشتیم، می‌توان یک عصاره فشرده شده مرغ را در یک پیمانه آب حل کرده و به مخلوط سوپ اضافه کنیم.
اگر تمایل به این دارید که سوپ رقیق‌تر باشد، می‌توان با اضافه کردن مقدار بیشتری آب مرغ این کار را انجام دهید که میزان آن بستگی به ذائقه و سلیقه هر شخص می‌باشد.
با توجه به رنگ یک‌دست این سوپ، برای ایجاد کنتراست رنگ‌ها و بالا بردن جذابیت غذا می‌توان از چند تکه خامه صبحانه و مقداری جعفری تازه یا حتی کنجد و حتی سیاه دانه استفاده کرد تا ظاهر سوپ بسیار شکیل و دلربا شود.
 
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: ساره

موضوعات مشابه

تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
14
تابان
تابان
تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
13
تابان
تابان
تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
17
تابان
تابان
تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
14
تابان
تابان
بالا