آموزش تهیه پیتزا تابه ای بدون فر با نان لواش

  • نویسنده موضوع Reza
  • تاریخ شروع
Reza

Reza

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6
در این پیتزا شما به جای خمیر یا نان پیتزا از نان لواش استفاده می‌کنید و سپس روی آن را با موادی نظیر گوشت، مرغ یا انواع سوسیس و کالباس پر و آن را داخل تابه مناسب آماده می‌کنید.
پیتزا تابه ای بدون فر با نان لواش یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین انواع پیتزای خانگی محسوب می‌شود که می‌توان آن را به راحتی با مواد اولیه ساده و قابل دسترس تهیه کرد.

مواد لازم برای تهیه پیتزا تابه ای بدون فر با نان لواش​

  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • قارچ ۵ عدد
  • فلفل دلمه ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • سوسیس ۲ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی ۱/۵ قاشق غذاخوری
  • سس گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا ۱ بسته
  • پودر آویشن و پودر سیر به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • لواش به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا تابه ای بدون فر با نان لواش​

مرحله اول​

ابتدا پیاز را با آب بشویید و بعد آن را به شکل نگینی و یکدست خرد کنید. داخل تابه کمی روغن بریزید و سپس پیاز را به آن اضافه کنید و کمی آن را تفت دهید تا سبک و طلایی شود. پس از طلایی شدن پیاز، گوشت چرخ کرده را هم اضافه کنید و مقداری آن را تفت دهید تا گوشت هم تغییر رنگ دهد. برای مزه‌دار کردن نیز به آن کمی نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و زردچوبه اضافه کنید. آن‌ها را هم ۱ دقیقه با مواد تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بلند شوند.

مرحله دوم​

بعد از تفت دادن گوشت، سوسیس‌ها را نیز به شکل نگینی و یکدست برش دهید. سپس آن‌ها را به مواد گوشتی خود اضافه کنید و در حد تغییر رنگ با مواد تفت دهید و سرخ کنید. رب را در این مرحله به مواد خود اضافه کنید و کمی آن را تفت دهید تا هم خامی رب گرفته شود و هم رنگ آن داخل روغن باز شود. تمامی مواد را با یکدیگر خوب هم بزنید و حرارت آن را کم کنید تا در این مدت مواد گوشتی شما روغن بیندازند و آماده شوند.

مرحله سوم​

فلفل دلمه‌ای و قارچ‌ها را نیز با آب بشویید. قارچ‌ها را به شکل حلقه‌ای و با ضخامت متوسط و فلفل دلمه‌ای را هم به شکل نگینی و یکدست به اندازه‌های متوسط خرد کنید و کنار بگذارید.

مرحله چهارم​

کف تابه را با کمی روغن مایع چرب و سپس چند لایه نان لواش قرار دهید. روی نان‌ها را با مقداری سس گوجه رومال کنید و بعد کمی پنیر پیتزا روی آن‌ها بریزید. سپس روی نان‌ها را با مواد سوسیس و گوشت پر کنید و کمی پودر آویشن بپاشید. در آخر نیز روی مواد را با مقداری پنیر پیتزا پر کنید.

مرحله آخر​

برای پخت نهایی کافی است در تابه را روی آن قرار دهید و بعد روی شعله پخش کن با حرارت ملایم بگذارید تا نان شما طلایی و پنیر روی پیتزای شما نیز به خوبی آب شود. پیتزای تابه‌ای و خوشمزه شما آماده سرو است.
 
بالا