angel
کاربر نمونه
Ms- تاریخ ثبتنام
- 12/10/22
- نوشتهها
- 954
- پسندها
- 3,478
- امتیازها
- 93
- مدال ها
- 5
- جنسیت
- خانم👩
شما میتوانید این پف پفی خوشمزه را برای بلندترین شب سال در سه رنگ جذاب به شکل هندوانه تهیه کنید و در انتها داخل پودر نارگیل بغلتانید. این دسر خوشمزه قالب خاصی لازم ندارد و در یک ظرف پیرکس مستطیل یا مربع شکل میتوانید این پف پفی یلدایی را آماده کنید.
🌈مواد لازم برای تهیه پف پفی یلدایی
ژله قرمز ۲ بسته۱ بسته ژله سبز
ژله آلوئهورا ۱ بسته
گلوکز ۱ قاشق غذاخوری به ازای هر بسته
آب جوش ۱/۳ پیمانه به ازای هر بسته
پودر نارگیل یا نشاسته ذرت به مقدار لازم
🌈مراحل تهیه پف پفی یلدایی
🌈مرحله اول:
یک ظرف به اندازه دلخواه بردارید. هر چقدر ظرف کوچکتر باشد قطر و اندازه پف پفی شما بیشتر میشود. حالا قالب یا همان ظرف پیرکس را با روغن چرب کنید و پودر نارگیل یا نشاسته ذرت را درون آن بریزید. به دلخواه میتوانید هر کدام را بنا به ذائقه و سلیقه خود استفاده کنید.
🌈مرحله دوم:
دو بسته ژله قرمز را داخل ظرف بریزید و به آن ۱/۳ آب جوش اضافه کنید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید. سپس آن را به روش بنماری گرم کنید تا ذرات ژله حل و کاملا شفاف شود. به ازای هر بسته ژله ۱ قاشق گلوکز اضافه کنید و هم بزنید. در صورت دلخواه برای اینکه ژله رنگ بیشتری داشته باشد از رنگ قرمز خوراکی استفاده کنید. حالا با دور تند همزن ۵ الی ۱۰ دقیقه هم بزنید تا پفدار و کشدار شود. سپس ژله قرمز را داخل ظرف بریزید و روی آن را با پالت صاف کنید و ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
🌈مرحله سوم:
در ادامه ژله آلوئهورا را نیز همانند مرحله قبل بنماری و با گلوکز مخلوط کنید تا خوب کشدار و پفدار شود. سپس قالب را از یخچال خارج کنید و لایه سفید را روی آن ریخته و صاف کنید. حالا مجدد داخل یخچال قرار دهید و دوباره ژله سبز را نیز همانند مراحل قبل انجام دهید.
🌈مرحله چهارم:
سپس به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا لایهها خوب خودشان را بگیرند. سپس با چاقو یا کاترهای مختلف آن را به شکل مکعبی برش بزنید و داخل پودر نارگیل بغلتانید.
نوش جان💙
نوش جان💙
آخرین ویرایش: