آموزش تهیه دسر خرمالو ایده یلدایی🌈

  • نویسنده موضوع angel
  • تاریخ شروع
angel

angel

کاربر نمونه
Ms
تاریخ ثبت‌نام
12/10/22
نوشته‌ها
954
پسندها
3,478
امتیازها
93
مدال ها
5
جنسیت
خانم👩
این دسر خوشمزه مخصوص افرادی است که عاشق طعم و مزه خرمالو هستند و همچنین مناسب شب یلدا و دورهمی ها بسیار است. دسر خرمالو از خواص خوب خرمالو بهره مند و یک مسکن و معجون بسیار خوشمزه است از خواص خرمالو می توان به منبع خوبی از ویتامین C، خرمالو آرام کننده سکسکه و به طور چشمگیری برای بند آمدن خونریزی مفید است.

🌈مواد لازم برای تهیه دسر خرمالو:

خرمالو رسیده: ۵ عدد
شیر: ۱ لیوان
شکر: دو سوم لیوان
خامه صبحانه: ۲ قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی: ۳ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد: نصف لیوان

🌈مراحل تهیه دسر خرمالو:

🌈مرحله اول

برای شروع کار ابتدا پودر ژلاتین را داخل آب سرد بریزید و هم بزنید؛ سپس ظرف را روی بخار کتری یا سماور درحال جوش بگذارید تا ژلاتین به روش بن ماری حل شود و مایعی شفاف به دست بیاید.

🌈مرحله دوم:

خرمالو‌ها را پوست کنید و هسته وسط آن را بیرون بیاورید. تکه‌های خرمالو را همراه با بستنی وانیلی، خامه صبحانه، شکر و پودر ژلاتین آب شده داخل پارچ مخلوط کن یا دستگاه غذاساز بریزید و دو دقیقه بزنید تا همه مواد به صورت یکدست با هم ترکیب شوند

🌈مرحله سوم:

مایه آماده دسر را داخل قالب یا ظرف مورد نظرتان بریزید و آن را به مدت ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد و سفت شود. برای اینکه دسر را از قالب جدا کنید، باید آن را از یخچال خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه بیرون بماند تا سرمای یخچال را از دست بدهد؛ سپس یک چاقوی نوک تیز و باریک را دور تا دور لبه قالب بگردانید تا دسر از قالب جدا شود. اگر قالب شما سیلیکونی باشد، دسر به‌راحتی و بدون نیاز به آب جوش داخل ظرف برمی‌گردد.

🌈مرحله پایانی:

بقیه قالب‌ها را باید داخل یک کاسه آب جوش بگذارید و یک دقیقه صبر کنید. اگر قالب شما فلزی باشد، دسر خیلی زودتر از یک دقیقه از قالب جدا می‌شود، درحالی که قالب‌های پلاستیکی و چدنی به مدت زمان بیش‌تری نیاز دارند. حواس‌تان باشد که قالب را بیش از اندازه داخل آب جوش نگه ندارید؛ زیرا در این صورت دسر آب می‌اندازد و هنگام برگرداندن ظاهر خوبی نخواهد داشت؛ بنابراین به محض اینکه احساس کردید دسر از قالب جدا شده است، آن را داخل ظرف سرو مورد نظر برگردانید و به دلخواه تزیین کنید.

نوش جان💙

1398032 465
 
angel

angel

کاربر نمونه
Ms
تاریخ ثبت‌نام
12/10/22
نوشته‌ها
954
پسندها
3,478
امتیازها
93
مدال ها
5
جنسیت
خانم👩

🌈نکات کلیدی:​

  1. میزان افزودن شکر به شیرینی خرمالو بستگی دارد می توانید کمتر یا بیشتر برسید.
  2. حتما از خرمالو رسیده استفاده کنید.
  3. می توانید بستنی را حذف کنید و مقدار خامه را ۲۰۰ گرم کنید.
  4. قالب سیلیکونی گزینه بسیار مناسبی برای این دسر است.
  5. بجای خامه از شیرعسلی نیز می توانید استفاده کنید
 
شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,299
پسندها
10,250
امتیازها
113
مدال ها
16
این دسر خوشمزه مخصوص افرادی است که عاشق طعم و مزه خرمالو هستند و همچنین مناسب شب یلدا و دورهمی ها بسیار است. دسر خرمالو از خواص خوب خرمالو بهره مند و یک مسکن و معجون بسیار خوشمزه است از خواص خرمالو می توان به منبع خوبی از ویتامین C، خرمالو آرام کننده سکسکه و به طور چشمگیری برای بند آمدن خونریزی مفید است.

🌈مواد لازم برای تهیه دسر خرمالو:

خرمالو رسیده: ۵ عدد
شیر: ۱ لیوان
شکر: دو سوم لیوان
خامه صبحانه: ۲ قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی: ۳ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد: نصف لیوان

🌈مراحل تهیه دسر خرمالو:

🌈مرحله اول

برای شروع کار ابتدا پودر ژلاتین را داخل آب سرد بریزید و هم بزنید؛ سپس ظرف را روی بخار کتری یا سماور درحال جوش بگذارید تا ژلاتین به روش بن ماری حل شود و مایعی شفاف به دست بیاید.

🌈مرحله دوم:

خرمالو‌ها را پوست کنید و هسته وسط آن را بیرون بیاورید. تکه‌های خرمالو را همراه با بستنی وانیلی، خامه صبحانه، شکر و پودر ژلاتین آب شده داخل پارچ مخلوط کن یا دستگاه غذاساز بریزید و دو دقیقه بزنید تا همه مواد به صورت یکدست با هم ترکیب شوند

🌈مرحله سوم:

مایه آماده دسر را داخل قالب یا ظرف مورد نظرتان بریزید و آن را به مدت ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد و سفت شود. برای اینکه دسر را از قالب جدا کنید، باید آن را از یخچال خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه بیرون بماند تا سرمای یخچال را از دست بدهد؛ سپس یک چاقوی نوک تیز و باریک را دور تا دور لبه قالب بگردانید تا دسر از قالب جدا شود. اگر قالب شما سیلیکونی باشد، دسر به‌راحتی و بدون نیاز به آب جوش داخل ظرف برمی‌گردد.

🌈مرحله پایانی:

بقیه قالب‌ها را باید داخل یک کاسه آب جوش بگذارید و یک دقیقه صبر کنید. اگر قالب شما فلزی باشد، دسر خیلی زودتر از یک دقیقه از قالب جدا می‌شود، درحالی که قالب‌های پلاستیکی و چدنی به مدت زمان بیش‌تری نیاز دارند. حواس‌تان باشد که قالب را بیش از اندازه داخل آب جوش نگه ندارید؛ زیرا در این صورت دسر آب می‌اندازد و هنگام برگرداندن ظاهر خوبی نخواهد داشت؛ بنابراین به محض اینکه احساس کردید دسر از قالب جدا شده است، آن را داخل ظرف سرو مورد نظر برگردانید و به دلخواه تزیین کنید.

نوش جان💙

مشاهده فایل‌پیوست 7885
کلا همه چی با خرمالو خوشمزه اس
 
  • گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: angel
angel

angel

کاربر نمونه
Ms
تاریخ ثبت‌نام
12/10/22
نوشته‌ها
954
پسندها
3,478
امتیازها
93
مدال ها
5
جنسیت
خانم👩
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,983
پسندها
22,648
امتیازها
113
مدال ها
6
این تاپیک به روز رسانی میشه برای استفاده کاربران
 
بالا