آموزش تهیه باسلوق ژله ای ایده یلدایی🍉

  • نویسنده موضوع angel
  • تاریخ شروع
angel

angel

کاربر نمونه
Ms
تاریخ ثبت‌نام
12/10/22
نوشته‌ها
954
پسندها
3,478
امتیازها
93
مدال ها
5
جنسیت
خانم👩

در خدمت شما دوستان عزیز هستیم با دستور تهیه باسلوق ژله ای بسیار خوشمزه همراه با نکات مهم، لطفا با ما همراه باشید
باسلوق ژله ای یک ایده عالی برای شب یلدا می باشد که خیلی سریع و راحت تهیه می شود و می توانید با استفاده از آن ها یک میز یلدایی خوشگل با رنگ های شاد و شیک درست کنید. باسلوق یکی از شیرینی های خوشمزه مراغه می باشد و در داخل آن می توان از مغز های آجیل استفاده کنید.

🌈مواد لازم برای تهیه باسلوق ژله ای:


  • نشاسته گل یا نشاسته گندم ۱/۲ پیمانه
  • آب سرد ۱.۵ پیمانه
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • پودر ژله در طعم دلخواه
  • گلاب ۲ ق غذا خوری
  • روغن مایع ۲ ق غذا خوری

🌈مراحل تهیه

🌈مرحله اول:
ابتدا باید نشاسته گل یا گندم را به همراه آب سرد خوب ترکیب کنید و هم بزنید تا نشاسته داخل آن باز شود و بعد داخل یک قابلمه بریزیدو به آن شکر و یک بسته پودر ژله دلخواه اضاقه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شود. اگر تکه های نشاسته گل باز نشده بود می توانید یک بار مواد را از صافی رد کنید.

🌈مرحله دوم:

قابلمه را روی حرارت اجاق قرار دهید و برای ۲۰ الی ۳۰ دقیقه هم بزنید تا مواد غلیظ و بوی خامی نشاسته باید گرفته شود و نباید حرارت را زیاد کنید وگرنه بوی خامی نشاسته داخل باسلوق می ماند و مزه خوبی نخواهد داشت و کمی صبوری کنید تا مواد غلیظ شود و بعد گلاب و روغن مایع را اضافه کنید و مداوم باز هم بزنید تا غلیظ تر شود.

🌈مرحله سوم:
یک ظرف پیرکس را بردارید و کف آن را چرب کنید و مواد باسلوق را داخل آن بریزید و سطح آن را صاف کنید و برای ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و بعد از این زمان دور تا دور دسر را آزاد کنید و روی سطح آرد پاشی شده یا نشاسته قرار دهید و به اندازه دلخواه برش بزنید و روی سینی سرو قرار دهید. شما می توانید با این مواد چند سری باسلوق های رنگی تهیه کنید و یا می توانید مواد را به صورت دو لایه روی هم بریزید تا باسلوق ژله ای دو رنگ داشته باشید.

نوش جان💙
584af863fb719d30d0f6ab90f4358d54ftEJWCmgUHTtnj6d0
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
angel

angel

کاربر نمونه
Ms
تاریخ ثبت‌نام
12/10/22
نوشته‌ها
954
پسندها
3,478
امتیازها
93
مدال ها
5
جنسیت
خانم👩

🌈نکات کلیدی:

  1. حتما کف ظرف را چرب کنید تا به راحتی باسلوق خارج شود.
  2. حتما باید نشاسته داخل آب سرد حل شود.
  3. می توانید بجای روغن مایع از کره نیز استفاده کنید.
  4. افزودن گلاب اختیاری می باشد و می توانید حذف کنید.
  5. می توانید برای این که باسلوق بی رنگ داشته باشید از ژله آلوورا استفاده کنید
 
بالا