شاهدخت
👸
پرنسس وطن وی
- تاریخ ثبتنام
- 5/10/22
- نوشتهها
- 7,299
- پسندها
- 10,250
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 16
چگونه ترشی بامیه خوشمزه داشته باشیم؟ طرز تهیه و آموزش ترشی بامیه خوش طعم چیست؟ مواد لازم برای تهیه ترشی بامیه چیست؟ همه نکاتی که باید برای تهیه ترشی بامیه بدانیم چیست؟ کدام ترشی خوشمزه تر است؟
#ترشی بامیه
#ترشی
مواد لازم برای تهیه ترشی بامیه:
بامیه نیم کیلو
شوید و ترخون به میزان لازم (ریحان ، مرزه گشنیز ،جعفری هم می تونین استفاده کنین)
سیر ۶ تا ۷ حبه
فلفل سبز تند ۴ تا ۵ عدد
آب جوشیده خنک ۲ لیوان
سرکه ۲ لیوان
بامیه ها رو شستم و گداشتم خشک خشک بشه ابی نمونه اصلا . از بامیه های ریز استفاده بشه بهتره ، اگر خواستین خیلی کم ته اش رو با چاقو بگیرین من نگرفتم ، مواطب باشین و الا لزج میشه .
داخل دبه و یا شیشه ای لا به لا بامیه ، سبزیجات (شوید و ترخون و ...) سیر و فلفل سبز قرار دادم .
آب جوشیده شده خنک و سرکه و نمک رو با هم مخلوط کردم و داخلش ریختم .
می تونین کلش رو سرکه بریزین ، من خیلی تیز و تند دوست ندارم به نسبت نصف نصف ریختم .
سبزیجات هم دست خودتونه هر چی بخواید من شوید و یه کم ترخون استفاده کردم .
در طرف رو بستم و خوب چفت کردم جای خنک و تاریک نزدیک دو هفته قرار دادم .
اگر دوست داشتید می تونین یه کم بامیه رو جوش بدین و بپزین و حتما باز باید خشک کنین و بعد داخل شیشه بندازین من جوش نمیدم بامیه رو خیلی نرم میشه به نطرم .
#ترشی بامیه
#ترشی
مواد لازم برای تهیه ترشی بامیه:
بامیه نیم کیلو
شوید و ترخون به میزان لازم (ریحان ، مرزه گشنیز ،جعفری هم می تونین استفاده کنین)
سیر ۶ تا ۷ حبه
فلفل سبز تند ۴ تا ۵ عدد
آب جوشیده خنک ۲ لیوان
سرکه ۲ لیوان
بامیه ها رو شستم و گداشتم خشک خشک بشه ابی نمونه اصلا . از بامیه های ریز استفاده بشه بهتره ، اگر خواستین خیلی کم ته اش رو با چاقو بگیرین من نگرفتم ، مواطب باشین و الا لزج میشه .
داخل دبه و یا شیشه ای لا به لا بامیه ، سبزیجات (شوید و ترخون و ...) سیر و فلفل سبز قرار دادم .
آب جوشیده شده خنک و سرکه و نمک رو با هم مخلوط کردم و داخلش ریختم .
می تونین کلش رو سرکه بریزین ، من خیلی تیز و تند دوست ندارم به نسبت نصف نصف ریختم .
سبزیجات هم دست خودتونه هر چی بخواید من شوید و یه کم ترخون استفاده کردم .
در طرف رو بستم و خوب چفت کردم جای خنک و تاریک نزدیک دو هفته قرار دادم .
اگر دوست داشتید می تونین یه کم بامیه رو جوش بدین و بپزین و حتما باز باید خشک کنین و بعد داخل شیشه بندازین من جوش نمیدم بامیه رو خیلی نرم میشه به نطرم .
آخرین ویرایش: