اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 23,392
- پسندها
- 22,690
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
دستت درد نکنه گیانم ممنون که وقت گذاشتی@هندونه حسود خانوم بیا ببین نیومده دستور خواستن ازم😎😂
اول بزرک میخری از عطاری تمیز میکنی اشغالاشو بعد ۵ تا ۷ دقیقه تفت میدی تا بوی خوب ازش بلند شه بعد بذار سرد شه و بعد پودرش کن .حالا ارد رو تفت بده تابوی خامیش گرفته بشه بعد روغن یا کره رو اضافه کن و یکم تفت بده از روغن حیوانی هم استفاده کنی بهتره ولی من خودم دوست ندارم همش روغن حیوانی باشه.بعد یکم تفت میدی و بزرک رو اضافه میکنی و یکوچولو تفت میدی روغنش باید اندازه ای باشه که حلوا درست میکنی. بعد اب جوش رو اضافه میکنی و زود زود هم میزنی زعفرانم دم کن و بریز بعد دیکه هم نزن زیرشو یکم کن کن بذار جوش بخوره و روغن پس بده اگه شیرین دوست داری به اب جوش شکر اضافه کن من با نمک میخورم😊
یمدل دیگه هم هست که مزش مثل این خوشمزه نمیشه ولی عوضش روغنی نمیشه من بیشتر اینو درست میکنم اردو تفت میدی بوی خامیش گرقته بشه بعد بزرگ پودر شده رو که از قبل اماده کردی اضافه کن و بعدش اب سرد بریز بذار بجوشه جوش که اومد یکم کره یا روغن حیوانی اضافه کن