اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 23,171
- پسندها
- 22,665
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
امروز دستور پخت یک نان بسیار خوشمزه اوستیایی (قفقازی) را همراه با عکس مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم برای درست کردن سه عدد نان سنتی اوستیایی
ما به مقداری خمیر مایه فعال نیاز داریم که می توانید آن را درست کنید. همچنین آرد، روغن، شیر، نمک و پنیر اوستایی(فتا یا موزارلا جایگزین کنید)
برای تهیه یک فنجان مایه خمیر فعال ، یک قاشق چایخوری آرد، یک قاشق چایخوری مایه خمیر، یک قاشق چایخوری شکر و 3/4 فنجان آب گرم را با هم مخلوط کنید. در حدود ده دقیقه پس از آن استفاده کنید.
با اضافه کردن آب گرم یا 1/2 فنجان شیر، شروع به مخلوط کردن آن از مرکز کنید. مهم: با دست مخلوط کنید. وقتی دیگر به دستتان نچسبید، به اندازه کافی مایع اضافه کرده اید. در صورت تمایل، یک تخم مرغ اضافه کنید.
اگر 50-100 گرم شیر اضافه کنید طعم بهتری پیدا می کند.
خمیر آماده است. اگر 30 گرم روغن نباتی اضافه کنید آنقدرها چسبناک نخواهد
حالا روی خمیر را با نایلون بپوشانید و بگذارید چند ساعت تا ور بيايد
مواد میانی نان را آماده کنید سبزی اسفناج همچنین می توانیم از شوید، جعفری و پیاز استفاده کنیم، اگرچه برخی از اوستیایی ها فقط اسفناج می کنند. برگ ها را به قطعات بسیار کوچک برش دهید.
سایر مواد تشکیل دهنده هم همینطور ریز خورد کنید. خمیر ور آماده
حالا زمان درست کردن نان است. روی سطح صاف آرد پاشی می کنیم خمیر را صاف می کنیم و به سه قسمت تقسیم می کنیم توپک های خمیر را کنار می گذاریم به مواد میانی نمک و یک کیلوگرم پنیر اضافه می کنیم اگر مواد میانی زیادی مرطوب است به آن کمی آرد اضافه کنید فر را از قبل گرم کنید.. خمیرها را باز کنید وسط خمیر مواد میانی را قرار دهید گوشه های خمیر را به هم وصل کنید و اضافه آن رو برش دهید در مورد ضخامت این است که شما باید بتوانید بافت و رنگ فیلینگ را از طریق خمیر ببینید.
دوباره خمیر را صاف کنید و برگردنید. خمیر را روی تابه پیتزا قرار دهید
به آرامی آن را تا لبه تابه فشار دهید. برای جلوگیری از انفجار، یک سوراخ در مرکز ایجاد کنید.
تابه را در سطح پایینی قرار دهید و آن را در آنجا نگه دارید تا کف پای به سطح تابه نچسبد. سپس آن را به سطح بالایی ببرید و قالب دوم را زیر آن قرار دهید، مگر اینکه فر شما خیلی یکدست باشد.
نان را بپزید تا روی آن کمی قهوه ای شود، اما زیاد پخت نکنید. بعد از بیرون آوردن با کره رو مال کنید.
ما به مقداری خمیر مایه فعال نیاز داریم که می توانید آن را درست کنید. همچنین آرد، روغن، شیر، نمک و پنیر اوستایی(فتا یا موزارلا جایگزین کنید)
برای تهیه یک فنجان مایه خمیر فعال ، یک قاشق چایخوری آرد، یک قاشق چایخوری مایه خمیر، یک قاشق چایخوری شکر و 3/4 فنجان آب گرم را با هم مخلوط کنید. در حدود ده دقیقه پس از آن استفاده کنید.
با اضافه کردن آب گرم یا 1/2 فنجان شیر، شروع به مخلوط کردن آن از مرکز کنید. مهم: با دست مخلوط کنید. وقتی دیگر به دستتان نچسبید، به اندازه کافی مایع اضافه کرده اید. در صورت تمایل، یک تخم مرغ اضافه کنید.
اگر 50-100 گرم شیر اضافه کنید طعم بهتری پیدا می کند.
خمیر آماده است. اگر 30 گرم روغن نباتی اضافه کنید آنقدرها چسبناک نخواهد
حالا روی خمیر را با نایلون بپوشانید و بگذارید چند ساعت تا ور بيايد
مواد میانی نان را آماده کنید سبزی اسفناج همچنین می توانیم از شوید، جعفری و پیاز استفاده کنیم، اگرچه برخی از اوستیایی ها فقط اسفناج می کنند. برگ ها را به قطعات بسیار کوچک برش دهید.
سایر مواد تشکیل دهنده هم همینطور ریز خورد کنید. خمیر ور آماده
حالا زمان درست کردن نان است. روی سطح صاف آرد پاشی می کنیم خمیر را صاف می کنیم و به سه قسمت تقسیم می کنیم توپک های خمیر را کنار می گذاریم به مواد میانی نمک و یک کیلوگرم پنیر اضافه می کنیم اگر مواد میانی زیادی مرطوب است به آن کمی آرد اضافه کنید فر را از قبل گرم کنید.. خمیرها را باز کنید وسط خمیر مواد میانی را قرار دهید گوشه های خمیر را به هم وصل کنید و اضافه آن رو برش دهید در مورد ضخامت این است که شما باید بتوانید بافت و رنگ فیلینگ را از طریق خمیر ببینید.
دوباره خمیر را صاف کنید و برگردنید. خمیر را روی تابه پیتزا قرار دهید
به آرامی آن را تا لبه تابه فشار دهید. برای جلوگیری از انفجار، یک سوراخ در مرکز ایجاد کنید.
تابه را در سطح پایینی قرار دهید و آن را در آنجا نگه دارید تا کف پای به سطح تابه نچسبد. سپس آن را به سطح بالایی ببرید و قالب دوم را زیر آن قرار دهید، مگر اینکه فر شما خیلی یکدست باشد.
نان را بپزید تا روی آن کمی قهوه ای شود، اما زیاد پخت نکنید. بعد از بیرون آوردن با کره رو مال کنید.