کیک باطعم هل و گلاب(بدون فر)

  • نویسنده موضوع ساره
  • تاریخ شروع
ساره

ساره

کاربر نمونه
Ms
تاریخ ثبت‌نام
9/10/22
نوشته‌ها
444
پسندها
1,060
امتیازها
93
مدال ها
6
جنسیت
خانم👩
#کیک_هل_گلاب
#کیک_بدون_فر😍
تخم مرغ سه عدد
آرد دو لیوان سرخالی
بکینگ پودر دو و نیم ق چ
شیر نصف لیوان
گلاب یک سوم لیوان
هل ساییده نصف ق چ
زعفران دم کرده دو ق غ
شکر یک‌لیوان
روغن نصف لیوان
وانیل نوک ق چ
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هم مخلوط و پنج دقیقه با همزن دستی میزنیم تا کرم رنگ‌ بشه بعد روغن رو اضافه میکنیم و یک دقیقه میزنیم بعد هم شیر و گلاب و هل و زعفران میزنیم و مخلوط میکنیم در آخر هم مخلوط آرد بکینگ پودر رو الک و اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا گلوله های آرد باز بشه و یکدست بشه
تابه یا قالب رو چرب و آردپاشی کنید و مایه کیک رو داخلش بریزید
روش پخت روی گاز .شعله پخش کن با حرارت ملایم میزلریم یک ربع داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین در و دمکنی میزلریم و مدت یکساعت زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه.

روش پخت داخل فر. فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه میزاریم یک ربع داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم و مدت یکساعت زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است.
 

موضوعات مشابه

ثمین
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
58
مهرانه عسلی : )
مهرانه عسلی : )
بالا