رسپی پلو مصری با شعریه ساده و خوشمزه/

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
0e6b501fff9d894bcf8830837cfbd311a76be298


پلوی مصری با شعریه تقریباً غذای روزانه مردمان کشور مصر میباشد.

مواد لازم پلوی مصری با شعریه

_ یک پیمانه ورمیشل
_ دو پیمانه برنج مصری
_ سه و نیم پیمانه آب
_ یک قاشق غذاخوری کره
_ یک قاشق غذاخوری روغن نباتی
_ یک قاشق چایخوری نمک خوراکی

طرز تهیه

برنج را خوب بشویید سپس روی آن آب ولرم بریزید تا زیر آب برود و بگذارید یک ساعت بماند سپس آن را خوب از آب صاف کنید. یک قابلمه عمیق بیاورید و روی حرارت متوسط قرار دهید و ورمیشل را به آن اضافه کنید. کره و روغن نباتی را روی ورمیشل بریزید و هم بزنید تا طلایی شود. برنج را به ورمیشل اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید. آب را روی برنج و ورمیشل بریزید تا آب فقط یک سانتی متر از سطح برنج بالاتر باشد و مراقب باشید مقدار آب را زیاد نکنید تا برنج گلوله نشود. نمک را به برنج اضافه کنید سپس مواد را با هم مخلوط کنید سپس برنج را بگذارید تا کاملا خشک شود. در قابلمه را بپوشانید سپس دما را کم کنید و بگذارید یک ربع بماند. بعد از گذشت زمان مشخص شده برنج را هم بزنید سپس روی آن را بپوشانید و پنج دقیقه دیگر بگذارید تا برنج کاملا پخته شود. ظرف سرو بیاورید و بعد از پخت ورمیشل برنج داخل آن بریزید و داغ سرو کنید.

*نکاتی برای یک غذای برنجی موفق

حتماً مقداری برنج مصری را با مقدار مناسبی از آب استفاده کنید تا آن را بدون اضافه یا کم بپزید.

هنگام پخت برنج دمای مناسب را تنظیم کنید به طوری که باید آن را روی دمای بالا قرار دهید تا آب آن خشک شود سپس حرارت را کم کرده و روی آن را بپوشانید تا دانه های برنج نچسب شود.

برنج را برای مدت معینی که در دستور همراه برنج مشخص شده است خیس کنید، زیرا خیساندن طولانی مدت آن در زمان پخت منجر به انباشتگی می شود.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آفتابگردان

آفتابگردان

آفتابِ من بتاب
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
1,779
پسندها
3,827
امتیازها
113
مدال ها
3
شبیه رشته پلوی خودمونه تقریبا
 
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا