angel
کاربر نمونه
Ms- تاریخ ثبتنام
- 12/10/22
- نوشتهها
- 954
- پسندها
- 3,478
- امتیازها
- 93
- مدال ها
- 5
- جنسیت
- خانم👩
درست کردن کیک زبرا در قالب میان تهی روشی و ساده و جذاب برای تهیه یک کیک برای مهمانی ها می باشد که طعم بی نظیری دارد. شما می توانید کیک زبرا را داخل قالب های میان تهی یا طرح دار بریزید و خیلی شیک و ساده آن را با انواع سس ها شکلاتی سرو کنید. کیک زبرا جزء دسته کیک های دو رنگ می باشد که در رنگ کاکائویی و وانیلی است و به صورت لایه ای روی هم ریخته می شود. اگر قالب میان تهی ندارید ولی دوست دارید این کیک را داخل قالب تهیه کنید باید داخل یک قالب ساده گرد یک لیوان را وسط آن قرار دهید و کیک را داخل آن بریزید.
مراحل تهیه:
ابتدا باید همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند. سپس مواد را به کمک یک پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی اندازه گیری کنید. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید تا سبک شود. فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید و برای ۱۵ دقیقه بگذارید تا گرم شود.
در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شود و حتما بین هم زدن دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ گرفته شود، در ادامه روغن مایع را اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا مواد مخلوط شوند
شیر یا آب را نیز اضافه کنید و در این مرحله مواد کمی شل و کف دار می شود که با افزودن آرد این شل بودن جبران می شود. آرد را طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و در یک جهت با لیسک فولد کنید تا پف مواد گرفته نشود. حالا باید مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و یه یک کاسه آرد و به یک کاسه پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود
در ادامه قالب میان تهی مورد نظر را باید چرب کنید و بعد یک لایه نازک رنگ سفید و بعد کاکائویی روی آن بریزید و همین طور لایه لایه بریزید تا مواد تمام شود و به دلخواه با خلال دندان کمی طرح بزنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ الی ۶۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا کاملا پخته شود.
نوش جان شما💙
🍰مواد لازم برای تهیه کیک زبرا:
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱.۵ پیمانه |
آرد | ۲.۵ پیمانه +۱ ق غذا خوری |
پودر کاکائو | ۱ ق غذا خوری |
روغن | ۱ پیمانه سر خالی |
شیر یا آب | ۱ پیمانه |
بیکینگ پودر | ۲ ق مربا خوری |
وانیل | ۱ ق چای خوری |
مراحل تهیه:
🍰مرحله اول:
ابتدا باید همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند. سپس مواد را به کمک یک پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی اندازه گیری کنید. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید تا سبک شود. فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید و برای ۱۵ دقیقه بگذارید تا گرم شود.
🍰مرحله دوم:
در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شود و حتما بین هم زدن دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ گرفته شود، در ادامه روغن مایع را اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا مواد مخلوط شوند
🍰مرحله سوم:
شیر یا آب را نیز اضافه کنید و در این مرحله مواد کمی شل و کف دار می شود که با افزودن آرد این شل بودن جبران می شود. آرد را طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و در یک جهت با لیسک فولد کنید تا پف مواد گرفته نشود. حالا باید مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و یه یک کاسه آرد و به یک کاسه پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود
🍰مرحله چهارم:در ادامه قالب میان تهی مورد نظر را باید چرب کنید و بعد یک لایه نازک رنگ سفید و بعد کاکائویی روی آن بریزید و همین طور لایه لایه بریزید تا مواد تمام شود و به دلخواه با خلال دندان کمی طرح بزنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ الی ۶۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا کاملا پخته شود.
نوش جان شما💙
آخرین ویرایش توسط مدیر: