اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 22,534
- پسندها
- 22,548
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
امروز به شما چند ترفند ساده برای اینکه مرغ سریع تر پخته بشه معرفی می کنیم
مرغ و سایر انواع پرنده ها باید کاملاً پخته بشه تا از خطرات مرتبط با سالمونلا و سایر باکتریهای مضر جلوگیری بشه.
مرغ ها باید همیشه به جوری پخته بشه
که رنگ صورتی در گوشت اون دیده نشه.
پختن بیش از حد گوشت رو سفت و خشک می کنه ،
در حالی که پختن کم باعث خطر سلامتی میشه . برای تهیه سریع مرغ، راههای میانبری هست که می تونید استفاده کنید.
مرغ رو تکه تکه کنید و استخوان ها رو جدا کنید.
جوجه های کامل، مخصوصا وقتی بزرگ باشه ، زمان زیادی برای آماده شدن نیاز داره.
می تونید با برش مرغ در امتداد سینه و ستون فقرات، زمان پخت را به میزان قابل توجهی کاهش بدید
مرغ نصف شده خیلی سریعتر از مرغ کامل پخته میشه
و اگر از یه چاقوی تیز قصابی یا یه قیچی تیز آشپزخانه استفاده کنید، فقط چند ثانیه طول می کشه تا استخوان ها را برش بدید و جدا کنید.
از ران ها و سینه های مرغ بدون استخوان استفاده کنید.
اونا رو در فر با دمای 425 درجه فارنهایت بپزید.
بعضی فرها یه گزینه دارن که برای کاهش زمان پخت و پز
دما را ثابت نگه دارید، اما زمان پخت را یک سوم کاهش بدید.
کوبیدن سینه ها و ران های بدون استخوان به پخت سریعتر اونا کمک می کنه
تکههای نازکتر گوشت همیشه سریعتر از تکههای ضخیم پخته میشه. تکه های نازک را می تونیم و سرخ کنیم وسط آن را با سس و سبزیجات پر کنیم
یا فقط مزه دار کنیم و کبابی
پیش پخت باعث میشه مرغ زودتر پخته بشه
آب پز کردن مرغ قبل از کباب کردن یا کباب کردن آن در فر میتونه به کاهش زمان آماده سازی کمک کنه
. فقط ابتدا مرغ را برای چند دقیقه در آب جوش فرو کنید.
که مرغ رطوبت داره که با کباب کردن یا کباب کردن طولانی تر خشک نمیشه
سرخ کردن مرغ قبل از اضافه به خورش یا قابلمه نیز به کاهش زمان پخت کمک می کنه.
با سرخ کردن کامل مرغ ، شروع می کنید. با این کار مرغ خوب پخته شده در زمان بسیار کمتری آماده میشه.
البته دقت کنید که زمان کافی باشه تا بقیه خورش یا مواد قابلمه کاملا پخته بشه.
پخت در زودپز
تقریباً هر نوع مرغی را می توان به سرعت در زودپز تهیه کرد. برندهای زودپز باکیفیتی وجود داره.
ماریناد کردن
باعث میشه مرغ زمان کمتری برای پخت لازم داشته باشه.
ماریناد چیه؟
خیسوندن گوشت در یه مایع چاشنی به اسم ماریناد ، قبل از پختن.
مارینادها اغلب از اسید (مانندسرکه یا آب مرکبات) یا یه آنزیم (مانندانبه میوه پاپایا یا کیوی) برای بهبود طعم و تغییر بافت سطح گوشت و مرغ استفاده میشه
اسید یا آنزیم موجود در ماریناد باعث ضعیف شدن بافت گوشت در سطح میشه اما باید به حداقل و نه برای مدت طولانی استفاده بشه.
در غیر این صورت، گوشت نرم، سفت و خشک میشه. یه ماریناد موفق دارای تعادل مناسب اسید، روغن و چاشنی ها ست.
مرغ و سایر انواع پرنده ها باید کاملاً پخته بشه تا از خطرات مرتبط با سالمونلا و سایر باکتریهای مضر جلوگیری بشه.
مرغ ها باید همیشه به جوری پخته بشه
که رنگ صورتی در گوشت اون دیده نشه.
پختن بیش از حد گوشت رو سفت و خشک می کنه ،
در حالی که پختن کم باعث خطر سلامتی میشه . برای تهیه سریع مرغ، راههای میانبری هست که می تونید استفاده کنید.
مرغ رو تکه تکه کنید و استخوان ها رو جدا کنید.
جوجه های کامل، مخصوصا وقتی بزرگ باشه ، زمان زیادی برای آماده شدن نیاز داره.
می تونید با برش مرغ در امتداد سینه و ستون فقرات، زمان پخت را به میزان قابل توجهی کاهش بدید
مرغ نصف شده خیلی سریعتر از مرغ کامل پخته میشه
و اگر از یه چاقوی تیز قصابی یا یه قیچی تیز آشپزخانه استفاده کنید، فقط چند ثانیه طول می کشه تا استخوان ها را برش بدید و جدا کنید.
از ران ها و سینه های مرغ بدون استخوان استفاده کنید.
اونا رو در فر با دمای 425 درجه فارنهایت بپزید.
بعضی فرها یه گزینه دارن که برای کاهش زمان پخت و پز
دما را ثابت نگه دارید، اما زمان پخت را یک سوم کاهش بدید.
کوبیدن سینه ها و ران های بدون استخوان به پخت سریعتر اونا کمک می کنه
تکههای نازکتر گوشت همیشه سریعتر از تکههای ضخیم پخته میشه. تکه های نازک را می تونیم و سرخ کنیم وسط آن را با سس و سبزیجات پر کنیم
یا فقط مزه دار کنیم و کبابی
آب پز کردن مرغ قبل از کباب کردن یا کباب کردن آن در فر میتونه به کاهش زمان آماده سازی کمک کنه
. فقط ابتدا مرغ را برای چند دقیقه در آب جوش فرو کنید.
که مرغ رطوبت داره که با کباب کردن یا کباب کردن طولانی تر خشک نمیشه
سرخ کردن مرغ قبل از اضافه به خورش یا قابلمه نیز به کاهش زمان پخت کمک می کنه.
با سرخ کردن کامل مرغ ، شروع می کنید. با این کار مرغ خوب پخته شده در زمان بسیار کمتری آماده میشه.
البته دقت کنید که زمان کافی باشه تا بقیه خورش یا مواد قابلمه کاملا پخته بشه.
پخت در زودپز
تقریباً هر نوع مرغی را می توان به سرعت در زودپز تهیه کرد. برندهای زودپز باکیفیتی وجود داره.
باعث میشه مرغ زمان کمتری برای پخت لازم داشته باشه.
ماریناد چیه؟
خیسوندن گوشت در یه مایع چاشنی به اسم ماریناد ، قبل از پختن.
مارینادها اغلب از اسید (مانندسرکه یا آب مرکبات) یا یه آنزیم (مانندانبه میوه پاپایا یا کیوی) برای بهبود طعم و تغییر بافت سطح گوشت و مرغ استفاده میشه
اسید یا آنزیم موجود در ماریناد باعث ضعیف شدن بافت گوشت در سطح میشه اما باید به حداقل و نه برای مدت طولانی استفاده بشه.
در غیر این صورت، گوشت نرم، سفت و خشک میشه. یه ماریناد موفق دارای تعادل مناسب اسید، روغن و چاشنی ها ست.