اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 22,973
- پسندها
- 22,644
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
پینچو کباب یکی از محبوب ترین غذاهای خیابانی کشور پورتوریکو است
این غذا در مهمانی های خاص سرو می شود.
8-10 سیخ
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان کل: 25 دقیقه
مواد اولیه
3½ -4 پوند ران مرغ بدون پوست بدون استخوان، به قطعات به اندازه لقمه بریده شده است (یک پوند برابر با 450 گرم است)
1/4 پیمانه روغن زیتون
ادویه (adobo) ادوبو 2 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری پونه کوهی
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق غذاخوری سرکه
2 بسته. ادویه sazón con culantro y achiote (از یک جعبه چند بسته)
1/2 پیمانه سس باربیکیو
دستور العمل پینچوس پورتوریکویی
1. گوشت را مرینیت کنید: مکعب های مرغ را با روغن زیتون، ادوبو، سازون، پونه کوهی، پودر سیر، زیره و سرکه در یک کاسه بزرگ قرار دهید. خوب هم بزنید تا مرینیت به خوبی روی تمام قطعات مرغ آغشته شود. روی آن را بپوشانید و حداقل 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید. (برای بهترین نتیجه، صبح ها برای پختن شام، یا حتی برای طعم کامل، یک شب مرینیت کنید.)
سیخ های مرغ را آماده کنید: اگر از سیخ چوبی استفاده می کنید آن ها را در یک ظرف آب قرار دهید تا حداقل 1 ساعت قبل از زمان کباب شدن خیس بخورد. مطمئن شوید که سیخ ها کاملاً در آب فرو رفته باشند.
تکه های مرغ را روی سیخ ها بکشید، مطمئن شوید که مرغ به خوبی بسته می شود، اما نه خیلی سفت. مرغ را روی سیخ ها بکشید و در هر طرف فضای خالی بگذارید تا بتوانید به راحتی آن ها را کنترل کنید.
مرغ را گریل کنید: گریل را روی حرارت متوسط گرم کنید، سپس مرغ را روی گریل قرار دهید. مرغ را به مدت 5 دقیقه کباب کنید، سپس با برس سس باربیکیو قبل از برگرداندن و سس باربیکیو روی طرف دیگر برس بزنید.
5 دقیقه دیگر بپزید، سپس مرغ را بررسی کنید تا پخته شده باشد. سس باربیکیو بیشتری را روی پینچوها بمالید و چند دقیقه دیگر بپزید یا تا زمانی که مرغ به دمای داخلی 170 تا 175 درجه فارنهایت برسد برای لقمه های آب دار در صورت تمایل بلافاصله آنها را با سس BBQ آغشته کنید و روی آن برس زده شده است سرو کنید.
نکات مهم
همیشه از ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست برای پینچوهای آبدار و لطیف استفاده کنید.
گوشت را برای مدت طولانی تری مرینیت کنید، زیرا به زمان نیاز دارد تا طعم آن به گوشت نفوذ کند تا پینچوهای خوشمزه ای پیدا شود.
اگر از سیخ های چوبی استفاده می کنید، همیشه آنها را در آب خیس کنید تا آتش نگیرند.
گوشت مزه دار شده را از یخچال خارج کرده و قبل از کباب کردن به مدت 15 دقیقه روی پیشخوان بگذارید.
مکعب های گوشت را به خوبی به سیخ بکشید اما آنها را خیلی فشرده کنار هم قرار ندهید. همیشه چند اینچ در هر دو انتها بگذارید تا در طول پخت و پز و موقع سرو غذا راحت باشید.
میتوانید سیخهای گوشت را از قبل آماده کنید، سپس تنها کاری که باقی میماند این است که آنها را برای یک گردهمایی بزرگ در یک لحظه کباب کنید.
می توانید کباب را به صورت عمده درست کنید و از پینچو به عنوان گزینه غذای آماده استفاده کنید. گوشت را می توان به روش های مختلف سرو کرد. می توانید آن را در وعده های غذایی بشقاب برنج، همراه با سالاد و حتی با نوعی برنج لاتین مانند Arroz con Gandules میل کنید
باقیمانده و ذخیره سازی
این سیخهای مرغ پورتوریکویی وقتی در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری میشوند، به خوبی در یخچال نگهداری میشوند. آنها به عنوان باقیمانده تا 5 روز عالی هستند.
آنها را دوباره در فر 350 درجه فارنهایت یا در مایکروویو گرم کنید تا کاملا گرم شوند.