🪔رسپی پخت کوفته خوشمزه درهوا پز با مراحلی آسان و سریع

  • نویسنده موضوع اعتصامی
  • تاریخ شروع
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,956
پسندها
22,639
امتیازها
113
مدال ها
6
Air Fryer Meatballs SpendWithPennies 2

Air Fryer Meatballs SpendWithPennies 3

Air Fryer Meatballs SpendWithPennies 5

دستور پخت کوفته خوشمزه را با روشی آسان به شما آموزش می دهیم.
کوفته های پخته شده در سرخ کن هوا پز از بیرون ترد و داخل آن آبدار هستند
مواد لازم
یک پوند برابر است با 450 گرم
▢ 1 پوند گوشت گوساله چرخ کرده بدون چربی
▢½ پوند گوشت گوسفند بدون چربی
▢⅓ فنجان خرده نان چاشنی شده
▢1 عدد تخم مرغ
▢2 قاشق غذاخوری شیر
▢2 قاشق غذاخوری جعفری تازه
▢1 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
▢½ قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی
▢½ قاشق چایخوری پودر پیاز
▢½ قاشق چایخوری نمک
▢¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
مواد را در یک کاسه قرار دهید
گوشت گوساله و گوسفند را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند. به 16 کوفته تقسیم کنید.
سرخ کن هوا را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
کوفته ها را یک لایه در سرخ کن هوا پز قرار دهید.
سرخ کن هوا را تا 380 درجه فارنهایت کم کنید.
کوفته ها را به مدت 12-14 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای شده و مرکز کوفته به دمای 165 درجه فارنهایت برسد بپزید.
قبل از سرو 3 دقیقه استراحت کنید.
🔹نکات
سرخ کن های هوا می توانند کمی متفاوت باشند، چند دقیقه زودتر کوفته های خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که بیش از حد پخته نشده اند. کوفته ها باید 165 درجه فارنهایت در مرکز باشند.
باقی مانده کوفته ها را در ظرف در بسته یا کیسه زیپ دار تا 4 روز در یخچال و تا یک ماه در فریزر نگهداری کنید.
 
بالا