اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 22,973
- پسندها
- 22,644
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
پخت ران در سرخ کن هوا زمان کمتری نسبت به فر دارد.
در صورت تمایل می توان آنها را با سس یا فقط چاشنی طبخ کرد.
ران ها از بیرون ترد و از داخل لطیف هستند. زمان کمتری برای پخت لازم است.
مواد لازم
▢8 عدد ران مرغ
▢2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
▢½ قاشق چایخوری پودر سیر
▢½ قاشق چایخوری پودر پیاز
▢¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
▢¼ قاشق چایخوری نمک
▢¼ قاشق چایخوری جعفری خشک
▢1 فنجان سس باربیکیو
طرز تهیه
سرخ کن هوا را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
در یک کاسه، ران مرغ ، روغن زیتون و ادویههای خشک را با هم مخلوط کنید، تا زمانی که کاملاً پوشش داده شود.
از سرخ کن هوا پز بیرون بیاورید و ران ها را برگردانید و با سس باربیکیو مخلوط کنید.
به مدت 5 دقیقه دیگر بپزید و روند پخت مرغ را به مدت 5 دقیقه دیگر یا تا زمانی که ران ها به دمای 165 درجه فارنهایت برسد، تکرار کنید.
از سبد خارج کرده و سرو کنید و در صورت تمایل یک لایه دیگر سس باربیکیو اضافه کنید.