🪔رسپی مرغ کامل سرخ شده در هوا پز بسیار آسان و سریع

  • نویسنده موضوع اعتصامی
  • تاریخ شروع
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,965
پسندها
22,643
امتیازها
113
مدال ها
6
1200 Air Fryer Whole Chicken SpendWithPennies  700x1050

امروز طرز تهیه مرغ بریان در سرخ کن هوا پز را به شما آموزش می دهیم.
پخت مرغ در سرخ کن هوا راحت تر است. مرغ با پوست بسیار ترد بیرون می آید و بسیار آبدار است و از حالت استخوانی خارج می شود.
استفاده از سرخ کن هوا برای پخت هر قطعه مرغ بسیار آسان است .
مرغ سریعتر پخته و تمیز می شود!پوست بسیار ترد و گوشت بسیار آبدار است .
برای شام یا برای تهیه غذا عالی است.

شما فقط به 3 ماده (مرغ، روغن و یک چاشنی مورد علاقه) نیاز دارید .
مواد اولیه

▢3 ½ پوند مرغ کامل

▢1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

ادویه مرغ (یا از 1 قاشق غذاخوری چاشنی مرغ آماده استفاده کنید)

▢1 قاشق چایخوری نمک کوشر یا به مزه

▢½ قاشق چایخوری پاپریکا

▢½ قاشق چایخوری پودر سیر

▢¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

▢⅙ یک قاشق چایخوری برگ آویشن خشک

Air Fryer Whole Chicken SpendWithPennies 2

مرغ: مرغی را انتخاب کنید که اندازه آن حدود 3 تا 4 پوند باشد.

روغن: کمی زیتون به آن اضافه می شود که به چسبیدن چاشنی به پوست کمک می کند و همچنین به ترد شدن بهتر پوست کمک می کند. به جای آن می توان از اسپری پخت و پز استفاده کرد.

چاشنی: کمی چاشنی قبل از پختن به پوست طعم می بخشد. اگر یک ترکیب چاشنی مورد علاقه دارید، از آن استفاده کنید. اگر نه، مخلوط ساده نمک، فلفل، پاپریکا، آویشن و پودر سیر نیز عالی است. چاشنی های مورد علاقه خود از جمله پودر پیاز، پونه کوهی، ریحان خشک، پوست لیمو یا رزماری را اضافه کنید.

مرغ را با دستمال کاغذی خشک کنید.

با روغن و ادویه ( طبق دستور زیر ) بمالید.

طبق دستورالعمل دستور پخت بپزید.

نکاتی برای موفقیت

به داخل مرغ نگاه کنید و قلوه‌ها را بردارید (آنها را می‌توان برای سس ماهی ذخیره کرد ). همه جوجه ها آنها را ندارند، بنابراین اگر آنها را نمی بینید نگران نباشید.بسیاری از جوجه ها با نخ بسته می شوند. اگر مرغ بزرگتر است (نزدیک به 4 پوند) ممکن است خیلی بزرگ باشد و بالای سرخ کن هوا را لمس کند. اگر اینطور است، قبل از پختن آن را باز کنید . اگر همچنان بالای سرخ کن بادی را لمس می کند، سینه مرغ را به آرامی با کف دست فشار دهید تا استخوان سینه کمی ترک بخورد.
سینه مرغ را به سمت پایین بپزید و بعد از 30 دقیقه آن را برگردانید.

یک جوجه 3 پوندی به 45 تا 50 دقیقه نیاز دارد در حالی که یک جوجه 4 پوندی به 60 دقیقه نیاز دارد.

روی دماسنج گوشت تا زمانی که دمای داخلی به 165 درجه فارنهایت برسد بپزید. زودتر آن را چک کنید تا مطمئن شوید که بیش از حد پخته نشده است.

چکه های آن را روی سبزیجات (مانند مارچوبه یا گل کلم) بریزید و در حالی که مرغ استراحت می کند، آنها را در سرخ کن با هوا بپزید.
🔸مرغ باقی مانده
برای نگهداری مرغ، گوشت را از لاشه خارج کرده و در ظرف دربسته تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید یا در کیسه فریزر قرار دهید و تا 3 ماه در فریزر قرار دهید. (لاشه را برای آبگوشت ذخیره کنید).

برای گرم کردن دوباره آن را در مایکروویو قرار دهید! طعم ها را با کمی نمک و فلفل تازه کنید، یا یک سس سریع درست کنید تا روی آن سرو کنید!
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,965
پسندها
22,643
امتیازها
113
مدال ها
6
@مامان،مهدیار مرغ کامل سرخ شده
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,965
پسندها
22,643
امتیازها
113
مدال ها
6
بالا