اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 23,398
- پسندها
- 22,659
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
امروز دستور یک غذای خوشمزه هندی را به شما آموزش می دهیم
مردم اغلب از غذاهای هندی دوری می کنند و فکر می کنند همه غذاهای هندی تند هستند. اصلا.
همه غذاهای هندی خوش طعم هستند. سطح ادویه به راحتی با مقدار پودر فلفل قرمز کنترل می شود. شما همیشه می توانید آزمایش کنید. ببینید، شما هنوز هم می توانید طعم های خوشمزه هندی را بدون ترس از فلفل به دست آورید.
همه خانوادههای هندی جعبههای ادویه زیبای خود را با بهترین ادویههای رنگارنگ مختلف دارند. انواع فلفلها و ماسالا. (ماسالا ترکیبی از ادویه های مختلف است) ما برای درست کردن این غذا به سه ادویه نیاز داریم: پودر گشنیز، پودر زردچوبه و پودر فلفل قرمز
پودر فلفل قرمز در دسترس نیست، از پاپریکا برای طعم ملایم و از پودر فلفل کاین برای طعم تند استفاده کنید. زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان پخت45 دقیقه
زمان کل1 ساعت
مواد اولیه
2 پوند ران مرغ(یک پوند 450 گرم)
4 قاشق غذاخوری روغن خوراکی
2-3 برگ بو
9 هل سبز
2 هل سیاه
3-4 چوب دارچین
¼ قاشق چایخوری فلفل
1 گل انیسون
5-6 میخک
3 پیاز بزرگ، ریز خرد شده
2 عدد گوجه فرنگی بزرگ، ریز خرد شده
3 قاشق غذاخوری سیر تقریبا له شده
1 و 1/2 قاشق غذاخوری زنجبیل له شده
2-3 قاشق غذاخوری زنجبیل ژولین
پودر گشنیز 4 قاشق چایخوری
1/2 قاشق چایخوری پودر زردچوبه
3 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز کشمیری
دسته بزرگ گشنیز
1 لیموترش
1 جالاپینو. (اختیاری)
دستورالعمل
2. پیاز خرد شده را اضافه کنید. پیاز را سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود
3. سپس خمیر سیر زنجبیل خود را اضافه کنید.چند دقیقه تفت دهید. در غذاهای هندی، سیر بیشتر بهتر است. گاهی اوقات با دیدن مقدار سیری که من برای کاری خود استفاده می کنم ابروهای مردم بالا می رود. اما این راز شماره 2 است من خمیر سیر زنجبیلم را در هاون له کردم.
هنگامی که بوی عطر پیاز سرخ شده، زنجبیل و سیر به مشام رسید، وقت آن است که گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید. با نمک، زردچوبه، پودر فلفل قرمز و پودر گشنیز مزه دار کنید. و هر از چند گاهی به هم زدن ادامه دهید… راز شماره ۳
4.باید این غذا را سرخ کنید و هم بزنید تا روغن از کناره ها شروع به جدا شدن کند. آن وقت است که ماسالای شما برای اضافه کردن مرغ آماده است. وقتی مرغ را اضافه کردید بگذارید در آب خودش بپزد. اگر سس بیشتر دوست دارید، می توانید کمی آب اضافه کنید. اما من این ماسالا را کمی غلیظتر دوست دارم،به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم تا متوسط بپزید و هر از گاهی هم بزنید.