🪔رسپی ماسالا مرغ آلپانا غذای بسیار خوشمزه هندی مرحله به مرحله همراه با عکس و نکات

  • نویسنده موضوع اعتصامی
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
23,398
پسندها
22,659
امتیازها
113
مدال ها
6
Alpanas chicken masala 14

امروز دستور یک غذای خوشمزه هندی را به شما آموزش می دهیم
مردم اغلب از غذاهای هندی دوری می کنند و فکر می کنند همه غذاهای هندی تند هستند. اصلا.
همه غذاهای هندی خوش طعم هستند. سطح ادویه به راحتی با مقدار پودر فلفل قرمز کنترل می شود. شما همیشه می توانید آزمایش کنید. ببینید، شما هنوز هم می توانید طعم های خوشمزه هندی را بدون ترس از فلفل به دست آورید.
همه خانواده‌های هندی جعبه‌های ادویه زیبای خود را با بهترین ادویه‌های رنگارنگ مختلف دارند. انواع فلفل‌ها و ماسالا. (ماسالا ترکیبی از ادویه های مختلف است) ما برای درست کردن این غذا به سه ادویه نیاز داریم: پودر گشنیز، پودر زردچوبه و پودر فلفل قرمز
پودر فلفل قرمز در دسترس نیست، از پاپریکا برای طعم ملایم و از پودر فلفل کاین برای طعم تند استفاده کنید. زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان پخت45 دقیقه
زمان کل1 ساعت
مواد اولیه
2 پوند ران مرغ(یک پوند 450 گرم)
4 قاشق غذاخوری روغن خوراکی
2-3 برگ بو
9 هل سبز
2 هل سیاه
3-4 چوب دارچین
¼ قاشق چایخوری فلفل
1 گل انیسون
5-6 میخک
3 پیاز بزرگ، ریز خرد شده
2 عدد گوجه فرنگی بزرگ، ریز خرد شده
3 قاشق غذاخوری سیر تقریبا له شده
1 و 1/2 قاشق غذاخوری زنجبیل له شده
2-3 قاشق غذاخوری زنجبیل ژولین
پودر گشنیز 4 قاشق چایخوری
1/2 قاشق چایخوری پودر زردچوبه
3 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز کشمیری
دسته بزرگ گشنیز
1 لیموترش
1 جالاپینو. (اختیاری)
دستورالعمل
Alpanas chicken masala 3
1. روغن را در تابه گرم کنید، ادویه جات کامل (هل، دارچین، برگ بو، دانه فلفل، میخک، آنیس) را اضافه کنید. چند ثانیه تفت دهید تا معطر شود.اما یک نکته بسیار مهم، شما در واقع آنها را نمی خورید. هدف آنها فقط انتقال طعم آنهاست. ادویه ها می توانند طعم بسیار ناخوشایندی را در دهان شما بگذارند. بنابراین، چگونه می توان این مشکل را حل کرد؟ می توانید قبل از سرو آن ها را از بین ببرید یا به مهمانان خود بگویید که ادویه کامل نخورند. گزینه دیگر این است که کل ادویه ها را حذف کنید و در پایان 1 قاشق چایخوری پودر گارام ماسالا اضافه کنید. پودر گارام ماسالا چیزی نیست جز ترکیبی از این ادویه ها
Alpanas chicken masala 7

2. پیاز خرد شده را اضافه کنید. پیاز را سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود
Alpanas chicken masala 5 735x1103

3. سپس خمیر سیر زنجبیل خود را اضافه کنید.چند دقیقه تفت دهید. در غذاهای هندی، سیر بیشتر بهتر است. گاهی اوقات با دیدن مقدار سیری که من برای کاری خود استفاده می کنم ابروهای مردم بالا می رود. اما این راز شماره 2 است من خمیر سیر زنجبیلم را در هاون له کردم.
هنگامی که بوی عطر پیاز سرخ شده، زنجبیل و سیر به مشام رسید، وقت آن است که گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید. با نمک، زردچوبه، پودر فلفل قرمز و پودر گشنیز مزه دار کنید. و هر از چند گاهی به هم زدن ادامه دهید… راز شماره ۳
Alpanas chicken masala 8

4.باید این غذا را سرخ کنید و هم بزنید تا روغن از کناره ها شروع به جدا شدن کند. آن وقت است که ماسالای شما برای اضافه کردن مرغ آماده است. وقتی مرغ را اضافه کردید بگذارید در آب خودش بپزد. اگر سس بیشتر دوست دارید، می توانید کمی آب اضافه کنید. اما من این ماسالا را کمی غلیظتر دوست دارم،به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم تا متوسط بپزید و هر از گاهی هم بزنید.

Alpanas chicken masala 9
5. حالا می توانید کمی استراحت کنید و بگذارید بپزد. هنوز هم هرازگاهی کمی توجه می خواهد. وقتی در حدود 10 دقیقه آخر به اوج رسیدید، یک دسته گشنیز خرد شده و تکه های زنجبیل ژولین اضافه کنید. اجازه دهید تا مرغ بپزد. برای دوستداران ادویه های اضافی، می توانید یک فلفل دلمه ای یا فلفل سبز را برش دهید و اضافه کنید.
Alpanas chicken masala 10
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
23,398
پسندها
22,659
امتیازها
113
مدال ها
6
@مامان،مهدیار مرغ تند هندی
 
Q

Q.T

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
6/10/22
نوشته‌ها
2,543
پسندها
5,019
امتیازها
113
مدال ها
10
:143f:
 
کاجول

کاجول

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
15/10/22
نوشته‌ها
4,141
پسندها
6,048
امتیازها
113
مدال ها
12
مشاهده فایل‌پیوست 18560
امروز دستور یک غذای خوشمزه هندی را به شما آموزش می دهیم
مردم اغلب از غذاهای هندی دوری می کنند و فکر می کنند همه غذاهای هندی تند هستند. اصلا.

همه غذاهای هندی خوش طعم هستند. سطح ادویه به راحتی با مقدار پودر فلفل قرمز کنترل می شود. شما همیشه می توانید آزمایش کنید. ببینید، شما هنوز هم می توانید طعم های خوشمزه هندی را بدون ترس از فلفل به دست آورید.
همه خانواده‌های هندی جعبه‌های ادویه زیبای خود را با بهترین ادویه‌های رنگارنگ مختلف دارند. انواع فلفل‌ها و ماسالا. (ماسالا ترکیبی از ادویه های مختلف است) ما برای درست کردن این غذا به سه ادویه نیاز داریم: پودر گشنیز، پودر زردچوبه و پودر فلفل قرمز
پودر فلفل قرمز در دسترس نیست، از پاپریکا برای طعم ملایم و از پودر فلفل کاین برای طعم تند استفاده کنید. زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان پخت45 دقیقه
زمان کل1 ساعت
مواد اولیه
2 پوند ران مرغ(یک پوند 450 گرم)
4 قاشق غذاخوری روغن خوراکی
2-3 برگ بو
9 هل سبز
2 هل سیاه
3-4 چوب دارچین
¼ قاشق چایخوری فلفل
1 گل انیسون
5-6 میخک
3 پیاز بزرگ، ریز خرد شده
2 عدد گوجه فرنگی بزرگ، ریز خرد شده
3 قاشق غذاخوری سیر تقریبا له شده
1 و 1/2 قاشق غذاخوری زنجبیل له شده
2-3 قاشق غذاخوری زنجبیل ژولین
پودر گشنیز 4 قاشق چایخوری
1/2 قاشق چایخوری پودر زردچوبه
3 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز کشمیری
دسته بزرگ گشنیز
1 لیموترش
1 جالاپینو. (اختیاری)
دستورالعمل
مشاهده فایل‌پیوست 185541. روغن را در تابه گرم کنید، ادویه جات کامل (هل، دارچین، برگ بو، دانه فلفل، میخک، آنیس) را اضافه کنید. چند ثانیه تفت دهید تا معطر شود.اما یک نکته بسیار مهم، شما در واقع آنها را نمی خورید. هدف آنها فقط انتقال طعم آنهاست. ادویه ها می توانند طعم بسیار ناخوشایندی را در دهان شما بگذارند. بنابراین، چگونه می توان این مشکل را حل کرد؟ می توانید قبل از سرو آن ها را از بین ببرید یا به مهمانان خود بگویید که ادویه کامل نخورند. گزینه دیگر این است که کل ادویه ها را حذف کنید و در پایان 1 قاشق چایخوری پودر گارام ماسالا اضافه کنید. پودر گارام ماسالا چیزی نیست جز ترکیبی از این ادویه ها
مشاهده فایل‌پیوست 18555
2. پیاز خرد شده را اضافه کنید. پیاز را سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود
مشاهده فایل‌پیوست 18556
3. سپس خمیر سیر زنجبیل خود را اضافه کنید.چند دقیقه تفت دهید. در غذاهای هندی، سیر بیشتر بهتر است. گاهی اوقات با دیدن مقدار سیری که من برای کاری خود استفاده می کنم ابروهای مردم بالا می رود. اما این راز شماره 2 است من خمیر سیر زنجبیلم را در هاون له کردم.
هنگامی که بوی عطر پیاز سرخ شده، زنجبیل و سیر به مشام رسید، وقت آن است که گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید. با نمک، زردچوبه، پودر فلفل قرمز و پودر گشنیز مزه دار کنید. و هر از چند گاهی به هم زدن ادامه دهید… راز شماره ۳ مشاهده فایل‌پیوست 18557
4.باید این غذا را سرخ کنید و هم بزنید تا روغن از کناره ها شروع به جدا شدن کند. آن وقت است که ماسالای شما برای اضافه کردن مرغ آماده است. وقتی مرغ را اضافه کردید بگذارید در آب خودش بپزد. اگر سس بیشتر دوست دارید، می توانید کمی آب اضافه کنید. اما من این ماسالا را کمی غلیظتر دوست دارم،به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم تا متوسط بپزید و هر از گاهی هم بزنید.

مشاهده فایل‌پیوست 185585. حالا می توانید کمی استراحت کنید و بگذارید بپزد. هنوز هم هرازگاهی کمی توجه می خواهد. وقتی در حدود 10 دقیقه آخر به اوج رسیدید، یک دسته گشنیز خرد شده و تکه های زنجبیل ژولین اضافه کنید. اجازه دهید تا مرغ بپزد. برای دوستداران ادویه های اضافی، می توانید یک فلفل دلمه ای یا فلفل سبز را برش دهید و اضافه کنید.
مشاهده فایل‌پیوست 18559
چه ظاهری داره،دلم خواست❤️
 
  • ایول
واکنش‌ها[ی پسندها]: Q.T
Q

Q.T

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
6/10/22
نوشته‌ها
2,543
پسندها
5,019
امتیازها
113
مدال ها
10
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
23,398
پسندها
22,659
امتیازها
113
مدال ها
6
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا